Perači pod pritiskom

5 saveta za održavanje vaših perača pod visokog pritiska

Perač pod Pritiskom Biemmedue Mobile 200-12L - Biemmedue Mobile 180-13 - Biemmedue 200-21L - Biemmedue 250-16 - Biemmedue 200-21

Održavanje perača pod visokog pritiska je ključno kako bi oni pravilno funkcionisali i ostali u dobrom stanju što je duže moguće. Evo nekoliko saveta koji će vam pomoći da vaši perači pod visokog pritiska ostanu u vrhunskom stanju:

Bieffe BF4000 Vacuum - Industrijski parocistac za dubinsko pranje - masina za pranje automobila - masina za dubinsko pranje

Koristite odgovarajući deterdžent

Različite površine zahtevaju različite deterdžente. Pazite da koristite odgovarajući deterdžent za svaki zadatak. Na primer, možete koristiti deterdžent specijalno dizajniran za perače pod visokog pritiska za pranje automobila, dok za čišćenje terase treba koristiti drugi tip deterdženta.

Izbegavajte niske temperature

Perači pod visokog pritiska ne bi trebalo da se koriste pri niskim temperaturama, jer voda u pumpi može da se zamrzne i prouzrokuje štetu. Srećom, proizvodi kompanije Nilfisk dolaze sa aluminijumskom pumpom, smanjujući rizik od oštećenja pri niskim temperaturama. Ako morate koristiti perače pod visokog pritiska pri hladnom vremenu, pobrinite se da koristite rešenje koje će sprečiti zamrzavanje.

Pravilno skladištenje

Kada ne koristite perače pod visokog pritiska, čuvajte ih u suvom prostoru. Ovo će vam pomoći da izbegnete rđu i druge vrste oštećenja.

Održavajte dizne čistim

Dizne vaših perača pod visokog pritiska lako se mogu zapušiti prljavštinom, što može smanjiti pritisak vode i efikasnost uređaja. Redovno čistite dizne kako biste ih održali u dobrom stanju. Svi perači pod visokog pritiska kompanije Nilfisk dolaze sa iglom za čišćenje dizni. Iskoristite je!

Zamenite istrošene delove

Tokom vremena, različiti delovi vaših perača pod visokog pritiska će se istrošiti i trebaće zamenu. To posebno važi za visokopritisne crevo koje se tokom godina troši. Redovno pregledajte svoje perače pod visokog pritiska kako biste primetili istrošene delove i zamenili ih po potrebi. Nilfisk nudi širok izbor zamenskih delova za perače pod visokog pritiska.

Prateći ove savete, možete osigurati da vaši perači pod visokog pritiska ostanu u dobrom radnom stanju i da dugo godina efikasno obavljaju svoj posao.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *