Industrijski Paročistač EVO - Vaša multifunkcionalna solucija za čišćenje

Paročistači i parogeneratori najnovije generacije za vaš dom i posao

Industrijski Paročistač EVO

TEHNIČKI PODACI

Pritisak pare (bar)10
Temperatura (°C)185
Grejna snaga (W)48000
Suva para (g/min)610-1220g
Mokra para (g/min)-
funkcija deterdžentaDa
Težina bez pribora (kg)125
Vakuum snaga (W)3600

Industrijski Paročistač EVO nije samo evolucija u tehnologiji čišćenja; to je revolucija koja definiše šta suštinski znači moć i fleksibilnost u industriji čišćenja. Rad na suvu paru i pogon na dizel omogućavaju ovom modelu da se postavi kao apsolutni lider u svom segmentu. Sa kapacitetom ekvivalentnim mašinama na 27000 Watta, ovaj mobilni čudovišni aparat je spremno rešenje za niz industrijskih aplikacija.

Tehničke Specifikacije:

Pogon

Dizel, osigurava izuzetnu autonomiju i mobilnost

Snaga

Ekvivalent 27000 Watta, za performanse koje ostavljaju bez daha

Mobilnost

Lako prenosiv, sa mogućnostima za brzu instalaciju na različitim lokacijama

Višenamenska Upotreba

Održavanje Zgrada

– Od fasada do prozora, nema mesta koje Industrijski Paročistač EVO ne može očistiti. Zbog svoje moći i efikasnosti, ovaj uređaj je idealan za brzo i efikasno uklanjanje nečistoće, prašine.
Industrijski Paročistač EVO sa zgrada visokih i niskih spratova.

Uklanjanje Grafita

– Njegova sposobnost da proizvede suvu paru pod visokim pritiskom čini ga idealnim za skidanje grafita sa urbanih struktura, bez oštećenja površine.

Auto-Perionice i Kamioni

– Savršen je za čišćenje automobila, kamiona i autobusa. Bilo da je reč o enterijeru ili eksterijeru, ovaj model radi posao brzo i efikasno.

Timski Rad

– Mogućnost za upotrebu od strane tri operatera simultano znatno ubrzava proces čišćenja, štedi vreme i povećava produktivnost.

Ostale Industrijske Primene

– Od prehrambene industrije do sektora nafte i gasa, mogućnosti su gotovo beskrajne. Suva para je izuzetno efikasna u dezinfekciji i čišćenju teško dostupnih mesta.

Fleksibilnost

– Ovo nije samo uređaj, već mobilna čistionica koja se može brzo postaviti i započeti sa radom. Njegova mobilnost omogućava brz i jednostavan prelazak sa jedne lokacije na drugu, dok suva para obezbeđuje duboko čišćenje i dezinfekciju bez upotrebe hemikalija.

Pouzdanost

– Kada se radi o dugotrajnosti i pouzdanosti, Industrijski Paročistač EVO postavlja nove standarde. Njegova robusna konstrukcija je dizajnirana da izdrži najzahtevnije industrijske uslove, čineći ga izuzetno dugovečnim i pouzdanim.

Zaključak

Industrijski Paročistač EVO nije samo korak napred u tehnologiji čišćenja; to je gigantski skok. Ako tražite nešto što će radikalno poboljšati vaš proces čišćenja, smanjiti troškove i povećati efikasnost, ne tražite dalje. Ovaj uređaj nije samo ulaganje u čistoću; to je ulaganje u budućnost vašeg poslovanja.