Komercijalni Paročistač 2000 Digital Obavite posao kako treba

Paročistači i parogeneratori najnovije generacije za vaš dom i posao

Komercijalni Paročistač 2000 Digital

Komercijalni Paročistač 2000 Digital

TEHNIČKI PODACI

Pritisak pare (bar)9
Temperatura (°C)176
Grejna snaga (W)3200
Suva para (g/min)102
Mokra para (g/min)-
Težina bez pribora (kg)7,7

Komercijalni Paročistač 2000 Digital nije samo snažan uređaj za čišćenje, već i sofisticirana mašina koja donosi novu dimenziju higijene i efikasnosti. Sa radnim pritiskom od čak 9 bara i temperaturom od 176 stepeni, ovaj paročistač je stvoren da obavi najzahtevnije poslove čišćenja.

Moderan izgled sa LED svetlima ne samo da ga čini vizuelno privlačnim, već i funkcionalnim u uslovima slabijeg osvetljenja. Idealno je rešenje za širok spektar komercijalnih i industrijskih potreba.

Primene:

1. Hoteli i ugostiteljstvo

Dezinfekcija i čišćenje prostorija, sanitarija, kuhinja i bazena. Efikasno uklanja bakterije, viruse i druge patogene.

2. Restorani i kafeterije 

Održavanje podova, zidova i inventara. 

3. Medicinske ustanove

Sterilizacija operacionih sala, čekaonica i medicinskih instrumenata. Brzo i efikasno, bez potrebe za hemikalijama.

4. Industrija hrane i pića

Dezinfekcija radnih površina, mašina i opreme.  Snažan pritisak i visoka temperatura osiguravaju dubinsko čišćenje.

5. Autoperionice

Detaljno čišćenje enterijera i eksterijera vozila.  Uklanja tvrdokorne mrlje i neugodne mirise.

6. Fitnes i wellness centri

Sanitacija opreme, svlačionica i zajedničkih prostora.  Minimizira rizik od širenja bakterija i gljivica.

7. Edukativne institucije

Dezinfekcija učionica, laboratorija i drugih prostora.  Podiže standard higijene u okruženju gde je to posebno važno.

Ovo su samo neki od mnogobrojnih primera gde Komercijalni Paročistač 2000 Digital postavlja novi standard u domenu profesionalnog čišćenja i dezinfekcije. Prednosti ovog uređaja u odnosu na tradicionalne metode su očigledne, počevši od brzine i efikasnosti do svestranosti i ekološke odgovornosti.

 

Oprema i Dodaci:

Uz ovaj paročistač dolazi širok spektar dodatne opreme koja ga čini izuzetno prilagodljivim:
– Duži kabl za veći operativni radijus
– Višenamenske četke i nastavci za specifične zadatke

 

Energetska Efikasnost:

Jedna od ključnih prednosti je njegova energetska efikasnost. Sa kapacitetom boilera od 2000W, uređaj se brzo zagrijava i održava konstantan protok pare, minimizirajući tako potrošnju energije.

 

Korisnički Interfejs:

LED ekran sa intuitivnim kontrolama olakšava rad i omogućava precizno podešavanje parametara. Uz to, LED svetla osvetljavaju radnu površinu, što je posebno korisno u prostorijama sa slabijim osvetljenjem.

 

Zdravlje i Bezbednost:

S obzirom na to da ne koristi hemijske supstance za dezinfekciju, ovaj paročistač je savršen izbor za okruženja u kojima je zdravlje na prvom mestu. Para pod visokim pritiskom efikasno uništava 99.9% bakterija i virusa, čime se smanjuje rizik od infekcija i bolesti.

 

Održavanje i Postojanost:

Izrađen od visokokvalitetnih materijala, ovaj uređaj je dugotrajan i otporan na koroziju. Redovno održavanje je pojednostavljeno, što dodatno produžava životni vek mašine.

 

Ekološka Odgovornost:

Bez upotrebe hemikalija, ovaj paročistač je ekološki odgovoran izbor. Voda je jedini ‘sastojak’ koji se koristi, što znači da nema otpada koji može štetiti okolini.

 

Višestruka Primena:

Iako je inicijalno dizajniran za komercijalnu upotrebu, ovaj uređaj se lako može koristiti i u domaćinstvima za dubinsko čišćenje tepiha, sanitarija, kuhinjskih aparata i mnogih drugih površina.

 

Zaključak:

Komercijalni Paročistač 2000 Digital je visoko efikasan, ekonomičan, i ekološki odgovoran izbor za sve one koji traže profesionalni nivo čišćenja i dezinfekcije. Njegova svestranost i vrhunske performanse ga čine idealnim izborom za širok spektar industrija i primena, dok moderni dizajn i kvalitetna izrada garantuju dugotrajnost i pouzdanost.

Kroz kombinaciju snažnih performansi, pouzdanosti i prilagodljivosti, Komercijalni Paročistač 2000 Digital postavlja novi standard u oblasti profesionalnog čišćenja. Ovo je uređaj koji ne samo da ispunjava, već i prevazilazi očekivanja u svakom pogledu.