Komercijalni paročistač 3500 Vakuum sa funkcijom usisavanja

Efikasan i kompaktan: Komercilajni paročistač na suvu paru sa funkcijom usisavanja i deterdženta 

Paročistači od ECO STEAM. Model 3000 sa vakuum funkciju za dubinsko pranje, dubisnko čišćenje i dezinfekcju. Komercijalni paročistač 3500
Profesionalni Parocistac 3500 ECO STEAM. Pripadajuca oprema i nastavci

TEHNIČKI PODACI

Pritisak pare (bar)9
Temperatura (°C)171
Grejna snaga (W)2200
Suva para (g/min)82
Mokra para (g/min)-
Težina bez pribora (kg)11,6
Vacuum snaga (Kpa)19

Komercijalni paročistač 3500 Vakuum: Revolucija u Svetu Profesionalnog Čišćenja

Uvod

Odmah po izlasku na tržište, Komercijalni paročistač 3500 Vakuum je redefinisao pojam efikasnosti kada je reč o profesionalnim uređajima za čišćenje. Sa integrisanom funkcijom usisavanja i izuzetnim kapacitetom za generisanje suve pare, ovaj model predstavlja savršeno rešenje za sve, od hotela i restorana do medicinskih ustanova i građevinskih kompanija.

Tehničke Specifikacije

Komercijalni paročistač 3500 Vakuum ne samo da radi pod pritiskom od 8 bara, već i generiše temperaturu pare do 171 stepena Celzijusa. Ove brojke nisu samo impresivne na papiru; u praksi, ovaj uređaj je sposoban da izvrši najzahtevnije zadatke čišćenja i dezinfekcije sa lakom rukom.

Dvostruka Delotvornost

Ono što izdvaja Komercijalni paročistač 3500 Vakuum od konkurencije je njegova sposobnost da obavlja dve funkcije istovremeno: generisanje suve pare i usisavanje. Ova karakteristika omogućava korisnicima da izvedu dubinsko čišćenje tepiha, mebla i drugih površina sa nivoom efikasnosti koji je ranije bio nedostižan.

Detalji i Primene

Hoteli

U hotelijerstvu, gde je potreba za čistoćom i higijenom neprekidna, Komercijalni paročistač 3500 Vakuum nudi brzo i efikasno rešenje za održavanje soba, hodnika i zajedničkih prostorija.

Restorani

U svetu ugostiteljstva, Komercijalni paročistač 3500 Vakuum omogućava ne samo čišćenje i dezinfekciju radnih površina i podova, već i dubinsko čišćenje nameštaja i tekstila, kao što su zavese i stolnjaci.

Medicinske Ustanove

Sterilnost je od suštinskog značaja u medicinskim ustanovama. Ovde dolazi do izražaja prava snaga 3500 Vakuum modela. Osim što može efikasno da čisti podove i radne površine, ovaj uređaj je takođe sposoban da dezinfikuje medicinsku opremu i instrumente, čime se minimizira rizik od infekcija.

Građevinska Industrija

Posle završetka građevinskih radova, obično ostaje mnogo prašine i otpada. Sa svojom funkcijom usisavanja, ovaj model može brzo i efikasno da očisti prostor, pripremajući ga za dalju upotrebu ili prodaju.

Ostale Moguće Aplikacije

– Očistite i dezinfikujte prostorije u sportskim centrima i fitnes salama.
– Učinite održavanje i sanaciju brodova i jahti lakšim nego ikada.
– Očistite i dezinfikujte bazene i jacuzzije.
– Uklonite prašinu i čestice sa radnih površina u industrijskim postrojenjima.

Zaključak

Komercijalni paročistač 3500 Vakuum je jedinstven u svojoj kategoriji i predstavlja izvanredno rešenje za sve vaše potrebe kada je reč o profesionalnom čišćenju. Njegova dvostruka funkcionalnost i izuzetne tehničke specifikacije ga čine pravim izborom za sve koji traže najbolje u domenu profesionalnog čišćenja. Komercijalni paročistač 3500 Vakuum je zaista revolucionaran, postavljajući nove standarde u svetu čišćenja i dezinfekcije.

Slučaj upotrebe: čišćenja u domaćinstvu pomoću čistača na suvu paru

Čišćenje u domaćinstvu dobilo je revolucionarni zaokret sa uvođenjem čistača kao što je Komercijalni paročistač 3500 na suvu paru. Ova inovativna tehnologija je dokazala svoju efikasnost i efikasnost u različitim scenarijima u kućama.

Dubinsko čišćenje kuhinje

U srcu kuće, kuhinja se suočava sa stalnim izazovima masnoće, prljavštine i ostataka hrane. Čistač na suvu paru bez napora rešava ove probleme. Svojom visokotemperaturnom parom otpušta i rastvara tvrdokorne mrlje na radnim pločama, uređajima, pa čak i fugi. Minimalni sadržaj vlage obezbeđuje da se površine brzo osuše, sprečavajući rast buđi. Pored toga, funkcija usisavanja uklanja ostatke, ostavljajući za sobom kuhinju koja ne samo da blista već je i higijenski čista.

Oživljavanje presvlake i tkanina

Kauči, zavese i nameštaj prekriven tkaninom mogu da sadrže skrivenu prašinu i alergene. Kombinacija pare i usisivača u čistaču na suvu paru je skrojena za takve situacije. Para prodire u vlakna, oslobađajući prljavštinu i alergene, dok ih funkcija vakuuma odmah uklanja. Ova dvostruka akcija osvežava tkanine i doprinosi zdravijem unutrašnjem okruženju za porodice.

Nadogradnja higijene kupatila

Kupatila predstavljaju jedinstven izazov za čišćenje zbog prisustva vlage i površina koje su osetljive na dodir. Čistač na suvu paru takođe dokazuje svoju vrednost. Njegova para efikasno dezinfikuje toalet šolje, pločice, pa čak i teško dostupne uglove. Funkcija vakuma obezbeđuje suvu završnu obradu, minimizirajući šanse za rast buđi. Ovaj pristup smanjuje potrebu za hemijskim sredstvima za čišćenje, stvarajući sigurnije okruženje za porodice i doprinoseći održivosti.

U svakom od ovih scenarija, sposobnost čistača na suvu paru da kombinuje paru visoke temperature i efikasno usisavanje transformiše proces čišćenja. Od kuhinja do dnevnih soba i kupatila, ova tehnologija postavlja nove standarde u čistoći domaćinstva, istovremeno promovišući zdraviji i zeleniji način života.

Osvežavanje hotelske sobe

Hotelske sobe su podložne stalnim promenama popunjenosti, pa je efikasno čišćenje prioritet. Čistači na suvu paru pojednostavljuju ovaj proces tako što efikasno dezinfikuju površine prostorije. Od pločica u kupatilu do tapaciranog nameštaja, para visoke temperature eliminiše klice i mrlje. Funkcija vakuma uklanja ostatke i višak vlage, obezbeđujući brzi preokret za dolazak sledećeg gosta. Ovo temeljno čišćenje promoviše siguran i prijatan boravak, poboljšavajući reputaciju hotela.

Sanitacija restorana

Restorani zahtevaju besprekornu higijenu kako bi osigurali dobrobit kupaca. Čistači na suvu paru su odlični u kuhinjskim okruženjima gde su masnoća i bakterije uobičajeni izazovi. Svojom parom visoke temperature seku masnoću i dezinfikuju površine, od ploča za kuvanje do radnih ploča. Funkcija vakuma eliminiše ostatke, ostavljajući za sobom higijenski radni prostor. Ovakav pristup smanjuje oslanjanje na hemijska sredstva za čišćenje, doprinoseći zdravijim iskustvima u restoranima i zaslužujući poverenje pronicljivih kupaca.

Spa i vellness centri

Spa i vellness objekti daju prednost opuštanju i podmlađivanju. Čistoća igra ključnu ulogu u obezbeđivanju spokojnog okruženja. Čistači na suvu paru sa funkcijama usisavanja blistaju u ovom kontekstu. Oni efikasno dezinfikuju klupe u sauni, parne sobe i stolove za masažu. Vakuum izvlači višak vlage, stvarajući suv i higijenski prostor. Gosti se mogu prepustiti tretmanima bez brige o izloženosti štetnim hemikalijama ili nečistim površinama, doprinoseći autentičnom vellness iskustvu.