Steam Italy
Izaberite vrhunske profesionalne mašine iz naše široke ponude!

Komercijalni paročistači - Steam Italy - Idromatic

Idromatic i Steam Italy su u prvom planu kada se radi o inovativnosti u industrijskom čišćenju. Opremljeni sposobnošću da stvore suvu paru pod pritiskom do 10 bara i na temperaturi sve do 230°C, ovi industrijski paročistači postavljaju nove standarde u pogledu temeljitosti i efikasnosti.

Sa ovim uređajima, visokotemperaturna para prodire i razgrađuje masnoću, prljavštinu i mikrobe sa različitih površina, garantujući vrhunske rezultate u raznovrsnim okruženjima - od kuhinjskih prostora i restorana, preko proizvodnih hala, do medicinskih ustanova i domaćinstava.

Izuzetnost Idromatic i Steam Italy paročistača leži i u njihovoj multifunkcionalnosti. Neke modele odlikuje kombinovana funkcija usisavanja i primene deterdženata, što omogućava sveobuhvatno čišćenje i uklanjanje najtvrdokornijih mrlja i nečistoća.

Masina za Dubinsko Steam Italy
Steam Italy 3000 VAC
Paročistač Biemmedue Libra - Paročistači
Steam Italy 3000 VAC
Izaberite vrhunske profesionalne mašine iz naše široke ponude!

Komercijalni paročistači - Steam Italy 3000

Otkrijte moć Steam Italy 3000, vrhunskog paročistača koji postavlja nove standarde u profesionalnom čišćenju. Dizajniran sa naprednim funkcijama i lakoćom transporta zahvaljujući kvalitetnim točkovima, ovaj uređaj je savršen za intenzivnu upotrebu u različitim sektorima.

Inovativna Trostruka Funkcija:

Steam Italy 3000 nudi kombinaciju parnog čišćenja, efikasnog usisavanja sa vodenim filterom, i snage vodenog mlaza. Ova jedinstvena kombinacija osigurava efikasno uklanjanje prljavštine i nečistoća sa svih vrsta površina.

Brzo i Efikasno Zagrevanje:

Sa bojlerom od nerđajućeg čelika AISI 304 i kapacitetom od 2 litre, paročistač brzo dostiže temperaturu pare od 171°C. Uz to, kontinuirana proizvodnja pare i automatsko punjenje omogućavaju neprekidnu upotrebu.

Prilagodljivost i Dodaci:

Steam Italy 3000 prilagođava se vašim potrebama. Opremljen je raznim dodacima i funkcijama, uključujući prilagodljivu snagu usisavanja i deterdženta. Dostupan u više boja, ovaj paročistač možete prilagoditi prema vašim specifičnim zahtevima.

Eko-Fokus i Kvalitet:

Steam Italy, osnovan 1994. godine, predan je ekološkom pristupu u čišćenju, kombinujući visoke standarde kvaliteta i poštovanje okoline. Paročistač 3000 je rezultat dugogodišnjeg iskustva i inovacija u oblasti parnog čišćenja.

Idealan za Različite Lokacije:

Bilo da se radi o hotelima, bolnicama, komercijalnim kuhinjama ili javnim zgradama, Steam Italy 3000 je idealno rešenje za profesionalno čišćenje.

Za više informacija o Steam Italy 3000, kao i o našoj širokoj ponudi dodataka i opcija, slobodno nas kontaktirajte. Odaberite Steam Italy za efikasno, brzo i ekološki osvešćeno čišćenje."

Izaberite vrhunske profesionalne mašine iz naše široke ponude!

Komercijalni paročistači - Idromatic Endura 6K

Predstavljamo vam Idromatic Endura 6K, paročistač nove generacije koji definiše standarde profesionalnog čišćenja. Sa snagom od 7,6 kW i sposobnošću da proizvodi paru na izuzetno visokoj temperaturi od 200°C, Endura 6K nudi superiorno rešenje za dubinsko čišćenje i dezinfekciju.

Napredne Karakteristike Endura 6K:

 • Suva para sa temperaturom izlaza do 170°C i protokom od 7,6 kg/h
 • omogućava efikasno uklanjanje nečistoća i dezinfekciju.
 • Veliki rezervoar za prljavu vodu od 18 L
 • podržava kontinuirani rad bez potrebe za čestim pražnjenjem.
 • Kontrolna tabla sa intuitivnim funkcijama
 • uključujući indikatorska svetla, termostat i regulator protoka pare.
 • Višenamenski rad: Pored isporuke pare, Endura 6K omogućava istovremeno paročišćenje i usisavanje.

Opremljenost i Efikasnost:

 • Integrisani usisivač snage 1400 W, za dodatnu efikasnost u čišćenju.
 • Rezervoar za deterdžent od 6 L i rezervoar za vodu od 6 L
 • pružaju dugotrajnost i autonomiju rada.
 • Radni pritisak od 8 bara i maksimalni protok pare od 7,6 kg/h, garantuju vrhunske rezultate.

Idromatic - Sinonim za Kvalitet:

Od 1975, Idromatic predstavlja vodećeg proizvođača industrijskih čistilica. Endura 6K je plod dugogodišnjeg iskustva i inovacija u oblasti profesionalnog čišćenja.
Kvalitet materijala i konstrukcija osiguravaju dugotrajan rad i pouzdanost.
Izaberite Idromatic Endura 6K za vaše profesionalne potrebe čišćenja. Iznenadićete se efikasnošću i performansama koje ovaj uređaj p

Idromatic logo

Idromatic: Vrhunski komercijalni paročistači za maksimalnu efikasnost čišćenja

Idromatic je renomirana italijanska kompanija koja je od 1975. godine posvećena projektovanju i proizvodnji visokokvalitetnih sistema za čišćenje parom i perača pod pritiskom. Njihova posvećenost inovacijama i kvalitetu stavila ih je na čelo industrije, gdje se kao pioniri ističu u pružanju efikasnih i pouzdanih rešenja za čišćenje.

Od osnivanja, Idromatic se kontinuirano razvija, uvodeći revolucionarne tehnologije koje korisnicima omogućavaju da ostvare visoke standarde čistoće i higijene. U svojoj ponudi imaju širok spektar proizvoda, uključujući industrijske paročistače koji generišu suvu paru visokog pritiska za dubinsko čišćenje, ali i perače pod pritiskom koji su nezaobilazni u borbi protiv tvrdokorne prljavštine i naslaga.

Za izazove gde je neophodna superiorna sila, Steam Italy asortiman nudi upotrebu zagrejane vlažne pare koja je optimalna za industrijsko čišćenje - savršena za efikasno uklanjanje zapečene masnoće i duboko ukorenjene prljavštine.

Kompanije Idromatic i Steam Italy su lideri u ekološki osvešćenom pristupu čišćenju. Njihovi paročistači, koji rade na visokim temperaturama pare, omogućavaju sanitarne uslove bez upotrebe agresivnih hemikalija, štiteći tako prirodu i zdravlje ljudi.

U konačnom preseku, industrijski paročistači od Idromatic i Steam Italy donose izuzetnu efektivnost i prilagodljivost. Ovi sistemi za čišćenje ne samo da uštede dragoceno vreme i energiju, već značajno redukuju troškove održavanja eliminišući potrebu za raznorodnim sredstvima za čišćenje i različitim uređajima. Izbor bilo kog proizvoda iz ponude Idromatic ili Steam Italy znači odluku za vrhunac kvaliteta u oblasti profesionalnog čišćenja i higijene.

Paročistači Steam Italy Logo

Steam Italy – Moć Para, Italijanska Preciznost i Dizajn

Otkrijte snagu čistoće sa Steam Italy paročistačima, gde inovativna tehnologija susreće italijansku eleganciju i funkcionalnost. Naša linija profesionalnih paročistača predstavlja krajnji izbor za one koji traže besprekorno čisto okruženje bez kompromisa.

Sa decenijama iskustva u proizvodnji, Steam Italy je sinonim za izdržljivost i pouzdanost. Svaki model iz naše ponude je dizajniran da zadovolji stroge zahteve industrijskog čišćenja, dok istovremeno održava jednostavnost korišćenja koja je neophodna za svakodnevne zadatke čišćenja.

Interket Sertifikat
HACCP