Mašina za dubinsko pranje 3000 VAC

Paročistači i parogeneratori najnovije generacije za vaš dom i posao

Mašina za dubinsko pranje 3000 VAC: Revolucija u čišćenju i dezinfekciji

Mašina za dubinsko pranje ECO STEAM 3000 VAC je pravo čudo tehnologije, konstruisana da zadovolji najzahtevnije standarde čišćenja, uključujući i HACCP standarde. Opremljena sa suvom parom od 171°C i pritiskom od 9 bara, ova mašina ne samo da čisti, već i dezinficira površine na kojima se koristi.

Pritisak pare (bar)9
Temperatura (°C)171
Grejna snaga (W)2200
Suva para (g/min)92
Mokra para (g/min)-
funkcija deterdžentaDa
Težina bez pribora (kg)14
Vakuum snaga (Kpa)19

ECO Steam mašina za dubinsko pranje 3000 VAC

Kada je u pitanju profesionalno čišćenje i dezinfekcija, Mašina za dubinsko pranje ECO STEAM 3000 VAC je bez konkurencije. Uz suvu paru od 171°C i pritisak od 9 bara, ovaj uređaj nije samo namenjen čišćenju, već i potpunoj dezinfekciji površina. Njegova univerzalnost i moć su prilagođeni zahtevima najstrožih standarda, uključujući i HACCP standarde koji su neophodni u prehrambenoj industriji i zdravstvu.

 

Zašto je HACCP Standard važan?

Za profesionalce koji se bave čišćenjem, poštovanje HACCP standarda nije opcija, već neophodnost. Ova mašina za dubinsko pranje omogućava efikasno i brzo čišćenje i dezinfekciju koje je u potpunosti u skladu s ovim standardima. To je naročito bitno u prehrambenoj industriji, gde se zahteva vrhunski nivo čistoće.

Univerzalnost u primeni

Bilo da je reč o dubinskom pranju tepiha, čišćenju medicinskih ustanova, održavanju higijene u ugostiteljskim objektima ili dezinfekciji u prehrambenoj industriji, ECO STEAM 3000 VAC je mašina za sve namene. Visoka temperatura pare od 171°C i pritisak od 9 bara znače da nema mrlje koja može da ostane.

 

Dubinsko pranje nameštaja i tekstila

Svojom sposobnošću dubinskog pranja, ovaj aparat je idealan za čišćenje i obnavljanje nameštaja i tekstila. Površine su nakon tretmana ne samo čiste već i dezinficirane, zahvaljujući visokoj temperaturi suve pare. Takođe, dubinsko pranje je efikasno i protiv grinja i drugih mikroorganizama koji se često nalaze u nameštaju i tekstilu.

Dubinsko pranje automobila

U auto-industriji, gde je čistoća i dezinfekcija često na prvom mestu, ova mašina za dubinsko pranje se pokazuje kao neprocenjiva. Uklanja sve vrste nečistoća iz enterijera automobila, uključujući tvrdokorne mrlje, masnoće i neprijatne mirise, dok u isto vreme vrši dezinfekciju.

Protiv grinja i alergena

Zahvaljujući svojoj tehnologiji suve pare, ECO STEAM 3000 VAC je posebno efikasan protiv grinja i alergena, pružajući vam i vašoj porodici bolje zdravstvene uslove za život i rad.

Dubinsko pranje i dezinfekcija u zdravstvenim ustanovama

Osim što zadovoljava HACCP standarde, ovaj aparat za dubinsko pranje je i idealan za upotrebu u bolnicama, klinikama i drugim zdravstvenim ustanovama. Visoka temperatura i pritisak pare mogu učinkovito da dezinfikuju medicinsku opremu, podove i sve vrste površina.

Funkcija usisavanja i dodatni rezervoar za deterdžent

Osim suve pare, mašina za dubinsko pranje ECO STEAM 3000 VAC dolazi sa funkcijom usisavanja i dodatnim rezervoarom za deterdžent, što je čini još efikasnijom za uklanjanje tvrdokornih mrlja i prljavština.

Zaključak

Mašina za dubinsko pranje ECO STEAM 3000 VAC je savršen izbor za one koji žele kompletan i efikasan sistem za čišćenje i dezinfekciju. Njegova visoka temperatura i pritisak, kao i dodatne funkcije kao što su usisavanje i dodatni rezervoar za deterdžent, čine je idealnim alatom za održavanje čistoće i higijene u najrazličitijim okruženjima.