Profesionalni paročistači 7000 - Pionir u sledećoj eri briljantnog čišćenja

Paročistači i parogeneratori najnovije generacije za vaš dom i posao

Profesionalni paročistač 7000

Profesionalni paročistač 7000 ECO STEAM

TEHNIČKI PODACI

Pritisak pare (bar)10
Temperatura (°C)180
Grejna snaga (W)3200
Suva para (g/min)100
Mokra para (g/min)-
funkcija deterdženta-
Težina bez pribora (kg)25
Vakuum snaga (Kpa)19

Profesionalni Paročistač 7000 je visokokvalitetni uređaj koji definiše nove standarde u oblasti čišćenja i dezinfekcije. Njegova robustna inoks konstrukcija ga čini izdržljivim i pouzdanim za dugoročnu upotrebu.

Tehnički Detalji

– Radni pritisak: 10 bara
– Temperatura pare: Do 180°C
– Materijal: Inoks
– Dodatne funkcije: Vakuum, samo suva para

Uvod u Profesionalni Paročistač 7000

Profesionalni paročistač 7000 nije običan uređaj za čišćenje. Koncipiran s profesionalcima na umu, ovaj uređaj pruža ne samo snažne performanse čišćenja, već i niz funkcija koje olakšavaju rad u komercijalnim i industrijskim postavkama. Njegova konstrukcija, kapacitet i efikasnost čine ga izuzetnim izborom za ozbiljne zadatke čišćenja.

Napredne Tehnološke Karakteristike

Jedan od ključnih aspekata koji odvajaju Paročistač 7000 od konkurencije jeste njegova napredna tehnologija. Uz sofisticiranu kontrolu temperature i pritiska, ovaj uređaj može efikasno ukloniti najtvrdokornije mrlje i masnoće, kao i dekontaminirati površine. Sistem automatske detekcije površina dodatno pruža preciznost i učinkovitost, prilagođavajući se različitim materijalima i teksturama.

Modularnost i Prilagodljivost

Profesionalni paročistač 7000 nudi visoki stepen modularnosti. Sa širokim spektrom nastavaka i dodataka, uređaj se može prilagoditi specifičnim potrebama korisnika. Bilo da čistite podove, sanitarije, tekstil ili čak mašinsku opremu, Paročistač 7000 ima odgovarajući nastavak za posao.

Održivost i Ekologija

U današnjem svetu, održivost je postala imperativ. Paročistač 7000 dolazi s ekološkim sertifikatima, koristeći minimalne količine vode i energije za maksimalne rezultate. 

Ergonomski Dizajn

Svestranost uređaja ne bi bila moguća bez njegovog ergonomskog dizajna. Lagana težina i intuitivni interfejsi čine ga lako prenosivim i jednostavnim za upotrebu. Pored toga, mnogi modeli dolaze sa točkićima i drškama, olakšavajući transport uređaja između različitih lokacija.

Efikasnost Troškova

Dok je početna investicija za Paročistač 7000 možda viša, uštede na duge staze su značajne. Manja potrošnja resursa i sredstava za čišćenje, zajedno s povećanom efikasnošću, čine ovaj uređaj troškovno efikasnim izborom za profesionalce.

Pouzdanost i Održavanje

Robustna konstrukcija i visokokvalitetni materijali garantuju dugotrajnost i pouzdanost uređaja. Proizvođači često nude produžene garancije, kao i servisne pakete koji uključuju redovne provere i održavanje.

Zaključak: Profesionalac za Sve Potrebe

Sa svojim visokim performansama, modularnim dizajnom i fokusom na održivost, Paročistač 7000 je više od običnog uređaja za čišćenje. To je pouzdani partner za svaku organizaciju koja traži da očisti, dezinfikuje i očuva svoje radne prostore, dok pritom brine o okolini i efikasnosti resursa.

Ovaj tekst može služiti kao osnova za detaljniji i duži opis, u zavisnosti od vaših potreba. Ako želite dodatne informacije o specifičnim aspektima, slobodno se javite.

Višestruka Upotreba i Primena

Ugostiteljski Objekti

Ovaj aparat je nezamenljiv za održavanje visokih standarda čistoće u restoranima i kafanama, od čišćenja i dezinfekcije radnih površina do dubinske sanitacije podova.

Prehrambena Industrija

Njegova sposobnost da eliminiše naslage i mikroorganizme čini ga izvanrednim izborom za prehrambene proizvodne linije.

Zdravstvo

Idealan je za bolnice i klinike gde je suva para neophodna za sterilizaciju medicinskih instrumenata i površina.

Detaljno Čišćenje Vozila

Od interijera do motora, snažna suva para čini ovaj uređaj savršenim za auto-perionice i servise.

Opciona Oprema

– Produžene mlaznice za teže dostupna mesta
– Posebne četke za različite površine
– Parni pegla za tkanine i zavese

Ključne Prednosti

– Univerzalnost: Nudi širok spektar primena, od ugostiteljstva do medicinskih ustanova.
– Otpornost: Izrađen od inoksa za izvanrednu izdržljivost.

Konačna Razmatranja

Profesionalni Paročistač 7000 je inovativno rešenje koje spaja visoku efikasnost i prilagodljivost. Ako želite uređaj koji će biti upotrebljiv, pouzdan i izdržljiv, ne treba dalje da tražite. Raznovrstan dodatni pribor ga čini još više korisnim, omogućavajući vam da prilagodite uređaj za specifične potrebe vašeg poslovanja.