Predstavljamo Profesionalni Paročistač 7500 Max i njegovu neuporedivu snagu parnog čišćenja

Paročistači i parogeneratori najnovije generacije za vaš dom i posao

Profesionalni paročistač 7500 MAX

Profesionalni paročistači od ECO STEAM. SA usisavanjem i suvom paru ujedno. Profesionalni paročistač 7500 MAX

TEHNIČKI PODACI

Pritisak pare (bar)10
Temperatura (°C)180
Grejna snaga (W)6400
Suva para (g/min)156
Mokra para (g/min)392
funkcija deterdžentaDa
Težina bez pribora (kg)40
Vakuum snaga (Kpa)23

Uvod

Profesionalni paročistač 7500 Max ne predstavlja samo sledeći korak u evoluciji čišćenja; to je prava revolucija u industriji. Sa naprednim tehničkim karakteristikama, ekološkom osvešćenošću i izuzetnom efikasnošću, ovaj uređaj postavlja nove standarde kada je reč o profesionalnom i domaćem čišćenju.

Tehničke Karakteristike

Paročistač 7500 Max je obično opremljen sa visokokvalitetnim grejačem koji može brzo proizvesti paru pod visokim pritiskom. Neki modeli mogu dostići i do 200 stepeni Celzijusa, pružajući još efikasnije čišćenje. Uređaj dolazi sa različitim nastavcima koji omogućavaju prilagodljivost i svestranost za različite zadatke čišćenja.

Performanse i Efikasnost

Ne samo da je uređaj izuzetno efikasan u uklanjanju tvrdokornih mrlja, masnoća i prljavštine, već je takođe u stanju da ukloni 99.9% bakterija i virusa. To ga čini idealnim za upotrebu u medicinskim ustanovama, školama, restoranima i drugim prostorima gde je higijena od kritične važnosti.

Ekološki Aspekti

Ekološka održivost je jedna od ključnih prednosti ovog uređaja. Korišćenje pare u procesu čišćenja smanjuje potrebu za hemikalijama, čime se smanjuju štetni uticaji na okolinu. Osim toga, smanjenje potrošnje resursa kao što su plastika i papir dodatno doprinosi ekološkoj osvešćenosti.

### Troškovna Efikasnost

Iako je početna investicija u Paročistač 7500 Max veća, dugoročno gledano, ovo je troškovno efikasno rešenje. S obzirom na smanjenje potrebe za raznim sredstvima za čišćenje, ukupni troškovi održavanja su znatno niži.

Dizajn i Praktičnost

Elegantan i modernizovan dizajn čini ovaj uređaj ne samo funkcionalnim već i estetski privlačnim. Ergonomska ručka i laka pokretljivost doprinose jednostavnijem rukovanju, dok različiti nastavci omogućavaju širok spektar primene – od podova, preko nameštaja, do sanitarnih prostora i vozila.

Dodatne Funkcionalnosti

Neki modeli dolaze sa dodatnim funkcijama kao što su digitalni displeji, automatski sistemi za regulaciju pare i čak mogućnosti za aromaterapiju. Ovo dodaje sloj luksuza i udobnosti koji ga izdvaja od konkurencije.

Zaključak

Profesionalni paročistač 7500 Max je mnogo više od običnog uređaja za čišćenje. Njegove napredne tehničke karakteristike, ekološka održivost, i visoka efikasnost ga čine idealnim izborom za svaku modernu ustanovu ili domaćinstvo koje teži visokim standardima higijene i efikasnosti. Sa svojom širokom paletom funkcija i dodataka, ovaj uređaj ne samo da unapređuje proces čišćenja, već i podiže standarde industrije na potpuno novi nivo.

Raznovrsne Primene

Industrija Hrane i Pića

Od proizvodnih linija do skladišta, ovaj model je idealan za održavanje higijenskih standarda u industrijama koje zahtevaju besprekornu čistoću.

Hotelijerstvo i Ugostiteljstvo

Zahvaljujući njegovim snažnim performansama, Profesionalni Paročistač 7500 Max je savršen za čišćenje velikih površina kao što su hotelske sobe, hodnici i restorani.

Medicinske Ustanove

U bolnicama i klinikama, ovaj uređaj može biti ključan alat u prevenciji širenja infekcija, jer njegova suva i mokra para mogu efikasno da eliminišu mikroorganizme.

Velike Poslovne Površine

Ovaj model je pravi izbor za brzo i efikasno očišćene velikih komercijalnih prostora, kao što su aerodromi, tržni centri i sportski objekti.

Opcioni Pribor

– Setovi za industrijsko čišćenje
– Podesive mlaznice za teže dostupne površine
– Filtri za specijalizovane zahteve
– Adapteri za čišćenje visokih površina

Zašto Izabrati Profesionalni Paročistač 7500 Max?

Ovaj model predstavlja sintezu vrhunskog inžinjeringa, pouzdanosti i funkcionalnosti. Sa svojim snažnim performansama i univerzalnom primenom, Profesionalni Paročistač 7500 Max postavlja novi standard u oblasti profesionalnog čišćenja. Osim toga, širok asortiman dodatnog pribora omogućava vam da personalizujete ovaj uređaj prema specifičnim potrebama vašeg poslovanja. Ako tražite ultimativni uređaj za čišćenje koji je izrađen da traje i obavlja raznovrsne zadatke sa lakoćom, onda je Profesionalni Paročistač 7500 Max pravi izbor za vas.