Profesionalni paročistač 7500
Oslobodite vrhunsku moć čišćenja za neuporedivu higijenu

Paročistači i parogeneratori najnovije generacije za vaš dom i posao

Profesionalni paročistač 7500

Profesionalni paročistač 7500 ECO STEAM

TEHNIČKI PODACI

Pritisak pare (bar)10
Temperatura (°C)180
Grejna snaga (W)3200
Suva para (g/min)84
Mokra para (g/min)364
funkcija deterdžentaDa
Težina bez pribora (kg)40
Vakuum snaga (Kpa)23

Profesionalni Paročistač 7500 predstavlja vrhunac tehnologije čišćenja i dezinfekcije. Njegova dvostruka funkcija mokre i suve pare ga izdvaja kao našu top preporuku.

Tehnički Detalji

– Radni pritisak: 10 bara
– Temperatura pare: Do 180°C
– Materijal: Inoks
– Dodatne funkcije: Vakuum, suva i mokra para

Napredna Tehnologija

Paročistač 7500 koristi najnovije tehnološke inovacije kako bi pružio bolje iskustvo čišćenja. Na primer, napredni senzori omogućavaju detekciju površina i prilagođavaju temperaturu i pritisak pare prema potrebama. Ova “inteligentna” funkcija čini uređaj još efikasnijim i jednostavnijim za upotrebu.

Kvalitet Vazduha i Zdravlje

Profesionalni Paročistač 7500 ne samo da čisti površine već i značajno poboljšava kvalitet vazduha u prostoru. Pomoću specijalnih filtera i tehnologije, Profesionalni Paročistač 7500 može ukloniti čestice prašine i alergene iz vazduha, pružajući tako zdravije okruženje za rad i život.

Programabilnost i Automatizacija

Napredni modeli ovog uređaja omogućavaju programiranje čišćenja. Možete podesiti vreme i trajanje sesija čišćenja, što je posebno korisno za velike komercijalne prostore i industrijske primene.

Sigurnost

Bezbednost je takođe ključna karakteristika ovog uređaja. Sa višestrukim sistemima zaštite, kao što su automatski isključivači i indikatori pregrevanja, Paročistač 7500 osigurava maksimalnu bezbednost tokom operacija.

Održavanje i Servis

Uz pravilno održavanje, ovaj paročistač je izuzetno dugotrajan. Proizvođači obično nude garancije i podršku, uz mogućnost redovnih servisnih pregleda, što dodatno produžava životni vek uređaja.

Povrat Investicije (ROI)

Uz sve navedene prednosti, povrat investicije (ROI) za ovakvu vrstu uređaja je obično brz. Efikasnost i štednja na resursima dovode do smanjenja operativnih troškova, čime se brže amortizuje početna investicija.

Iskustva Korisnika

Recenzije i iskustva korisnika obično su pozitivna, s obzirom na sve prednosti koje uređaj nudi. Njegova svestranost i efikasnost često su hvaljeni, kao i njegova sposobnost da zadovolji različite potrebe korisnika.

Zaključak: Druga Generacija Čišćenja

Profesionalni paročistač 7500 predstavlja drugu generaciju čišćenja. Sa svojim naprednim funkcijama, ekološkom održivosti i fokusom na zdravlje i sigurnost, ovaj uređaj je mnogo više od puke alatke za čišćenje. To je kompletan eko-sistem koji je dizajniran da podigne standarde čišćenja i održavanja na novi nivo.

Visokokvalitetne Performanse

Ovaj model je opremljen za sve izazove čišćenja, od uklanjanja čvrstih naslaga i prljavštine do efikasne dezinfekcije površina. Mokra para je posebno efikasna u uklanjanju masnih i tvrdokornih fleka.

Svestranost u Upotrebi

Ugostiteljski Sektor

Nezamenljiv u visokostandardnim restoranima, hotelima i kafanama, za čišćenje i dezinfekciju od poda do plafona.

Industrija Hrane i Pića

Omogućava brzo i efikasno čišćenje proizvodnih linija, skladišta i opreme, poštujući najstrože higijenske standarde.

Medicinski Objekti

Njegova suva para je savršena za sterilizaciju medicinskih instrumenata, dok je mokra para odlična za generalno čišćenje.

Auto-Industrija

Savršen za detaljno čišćenje enterijera i eksterijera vozila, kao i motornih delova.

Opciona Oprema

– Specijalizovane četke za različite materijale
– Vodootporne zaštitne rukavice
– Parni usisivač za dodatnu efikasnost
– Regulator temperature za precizno prilagođavanje

Zaključak

Profesionalni Paročistač 7500 je bez premca kada je u pitanju višenamenska efikasnost. Njegova mogućnost da proizvodi i suvu i mokru paru ga čini izuzetno prilagodljivim i efikasnim za širok spektar upotreba. Ovaj model je najbolji izbor za one koji žele vrhunske performanse i dugotrajnost u jednom uređaju. Uz našu punu podršku i širok izbor dodatnog pribora, Paročistač 7500 predstavlja najbolju investiciju za vaše potrebe čišćenja i dezinfekcije.