Profesionalni paročistač 8000
Otkrijte higijenu bez premca i njegovu vrhunsku snagu čišćenja na suvu paru

Paročistači i parogeneratori najnovije generacije za vaš dom i posao

Profesionalni paročistač 8000

Profesionalni paročistač 8000

TEHNIČKI PODACI

Pritisak pare (bar)10
Temperatura (°C)180
Grejna snaga (W)3200
Suva para (g/min)100
Mokra para (g/min)364
funkcija deterdžentaDa
Težina bez pribora (kg)15,5
Vakuum snaga (Kpa)23

Tehničke Specifikacije

– Radni pritisak: 10 bara
– Temperatura pare: Do 180°C
– Napajanje: 230V
– Snaga grejanja boilera: 3200W
– Eksterni usisivač u korpi
– Materijal: Visokokvalitetni inoks

Profesionalni paročistač 8000 predstavlja revoluciju u svetu čišćenja i održavanja. Ovaj uređaj nije samo još jedan u nizu alatki za čišćenje; to je sofisticirana mašina dizajnirana da reši niz problema s kojima se suočavaju profesionalci u čišćenju, ali i domaćinstva koja žele vrhunsku higijenu.

Tehničke Karakteristike

Opremljen s naprednom tehnologijom, profesionalni paročistač 8000 može generisati paru pod visokim pritiskom. Obično dolazi sa različitim nastavcima, što ga čini izuzetno svestranim. Neki modeli mogu čak doseći temperature do 180 stepeni Celzijusa, omogućavajući dubinsko čišćenje i dezinfekciju.

Efikasnost

Jedna od najvećih prednosti ovog uređaja je njegova efikasnost u uklanjanju bakterija, virusa, grinja i drugih mikroorganizama. Osim toga, njegova sposobnost da ukloni masnoće, prljavštinu i naslage čini ga idealnim za čišćenje kuhinja, kupatila, i čak industrijskih prostora.

Ekološki Aspekt

Zahvaljujući upotrebi pare, ovaj uređaj minimizira potrebu za hemikalijama, čineći ga ekološki prihvatljivim. Osim što štiti okolinu, smanjuje i rizik od alergija i iritacija koje mogu izazvati agresivne hemikalije.

Troškovna Efikasnost

Iako je inicijalna investicija u profesionalni paročistač 8000 može biti veća, dugoročno gledano, ovaj uređaj je troškovno efikasan. Smanjenje potrebe za kupovinom raznih sredstava za čišćenje i hemikalija na duže staze može doneti značajne uštede.

Praktičnost

Profesionalni paročistač 8000 je izuzetno praktičan. Zahvaljujući različitim nastavcima i funkcijama, može se koristiti za širok spektar zadataka, od čišćenja podova i tepiha, do prozora, nameštaja, pa čak i automobila.

Primene

Industrija Hrane i Pića

Ovaj model je posebno koristan u sektorima gde se zahtevaju visoki higijenski standardi. Usisivač pomaže u brzom i efikasnom uklanjanju čestica i nečistoća.

Hotelijerstvo i Ugostiteljstvo

Uz eksterni usisivač, čišćenje velikih prostora postaje još brže i efikasnije, omogućavajući vam da zadovoljite i najzahtevnije goste.

Medicinske Ustanove

Kombinacija pare i usisivača čini ovaj model savršenim za dezinfekciju i održavanje čistoće u zdravstvenim institucijama.

Kancelarije i Radni Prostori

Model 8000 je optimalan izbor za čišćenje kancelarijskih prostora, posebno tamo gde je neophodno ukloniti ne samo prljavštinu, već i alergene i mikrobe.

Opcioni Pribor

– Filtri za specijalizovane uslove
– Nastavci za dubinsko čišćenje
– Produžeci za visoke površine

Zaključak

S obzirom na svoje performanse, ekološke prednosti, i širok spektar primene, profesionalni paročistač 8000 predstavlja pametnu investiciju za svakog ko želi efikasno i dubinsko čišćenje. Ovaj uređaj nije samo alatka za čišćenje; to je kompletan sistem koji unapređuje standarde higijene i čistoće.

Nadam se da vam je ovaj tekst pomogao da bolje razumete šta profesionalni paročistač 8000 nudi i zašto ga mnogi smatraju nezamenljivim alatom u modernom čišćenju.