Profesionalni paročistač 8000X za svaki zadatak

Paročistači i parogeneratori najnovije generacije za vaš dom i posao

Profesionalni paročistač 8000X

Profesionalni paročistač ECO STEAM 8000X sa funkcijom suve pare, mokre pare za čišćenje i dezinfekciju sa integrisanom funkcijom usisavanja i deterdženta

TEHNIČKI PODACI

Pritisak pare (bar)10
Temperatura (°C)185
Grejna snaga (W)4200
Suva para (g/min)110
Mokra para (g/min)-
funkcija deterdžentaDa
Težina bez pribora (kg)45
Vakuum snaga (Kpa)23

Profesionalni Paročistač 8000X nije samo još jedan uređaj za čišćenje; on je sveobuhvatno rešenje za sve vaše potrebe u održavanju čistoće i higijene. Sa radnim pritiskom od 10 bara i mogućnošću da proizvede paru do temperature od 185°C, ovaj paročistač stavlja na raspolaganje ogromnu snagu za uklanjanje najtvrdokornijih vrsta prljavštine, masnoća i mikroorganizama.

Dodavanje deterdženta

Jedna od najistaknutijih karakteristika ovog modela je mogućnost dodavanja deterdženta tokom procesa čišćenja. Ovo nije samo površinsko prskanje; deterdžent se kombinuje sa parom, omogućavajući dubinsko čišćenje koje je nekoliko puta efikasnije u odnosu na tradicionalne metode.

Snažni Usisivač i Mokro Usisavanje

Uz sve to, uređaj sadrži integrisani snažni usisivač sa funkcijom za usisavanje mokre vode, što ga čini idealnim za širok spektar upotreba. Od čišćenja podova i tepiha, do usisavanja rasutih materijala, ovaj model to može sve.

Mobilnost i Manevarisanje

Kvalitetna izrada i točkići za lako manevarisanje čine ga izuzetno pogodnim za rad u različitim okruženjima, od malih do velikih površina.

Industrijski Nastavci

Još jedna prednost ovog modela je mogućnost dodavanja industrijskih nastavaka, što ga čini višenamenskim alatom sposobnim za rad u različitim industrijskim sektorima.

Primene

Hoteli i Ugostiteljstvo: 

Od čišćenja soba do dezinfekcije kuhinjskih površina, ovaj uređaj je neprikosnoven.

Bolnice i Zdravstvene Ustanove: 

Pouzdano uklanja 99.9% bakterija i mikroorganizama, pružajući maksimalnu higijenu.

Autoperionice: 

Savršen za dubinsko čišćenje i dezinfekciju enterijera automobila.

Vinarije: Uklanja kalupe, bakterije i nečistoće bez oštećenja opreme ili ostataka hemikalija.

Industrijski Sektor: 

Pogodan za čišćenje i održavanje teške mašinerije i opreme.

Domovi i Stambene Zgrade: 

Efikasno čišćenje tepiha, podova, zidova i plafona.

Zašto izabrati Profesionalni Paročistač 8000X?

Ovaj model je dizajniran tako da bude jedan od najubedljivijih i najefikasnijih profesionalnih paročistača na tržištu. Njegova sposobnost da kombinuje snagu pare, efikasnost deterdženta i snažno usisavanje u jednom kompaktnom i mobilnom uređaju čini ga izuzetno konkurentnim. Ne samo da ćete uštedeti vreme i resurse, već ćete i povećati produktivnost i efikasnost vašeg poslovanja. Kada sve ovo uzmete u obzir, izbor je jasan: Profesionalni Paročistač 8000X je uređaj koji postavlja nove standarde u svetu profesionalnog čišćenja.