Profesionalni paročistač Dental - Podignite higijenske standarde

Precizno čišćenje za zdraviju životnu sredinu

Profesionalni Paročistač Dental: Revolucionarni Saveznik u Sterilizaciji i Dezinfekciji

Profesionalni paročistač Dental

TEHNIČKI PODACI

Pritisak pare (bar)10
Temperatura (°C)184
Grejna snaga (W)3200
Suva para (g/min)76
Mokra para (g/min)224
funkcija deterdžentaDa
Težina bez pribora (kg)11,5
Vakuum snaga (Kpa)-

Uvod

U svetu gde je higijena i sterilnost od suštinskog značaja, posebno u medicinskim i stomatološkim ustanovama, Profesionalni Paročistač Dental dolazi kao nezaobilazno rešenje. Ovaj kompaktni, ali izuzetno snažni uređaj radi pod pritiskom od 10 bara i generiše suvu paru pri temperaturi od čak 184 stepena Celzijusa. Svojim sivim, sofisticiranim dizajnom i malim dimenzijama, idealno se uklapa u različite profesionalne prostore.

Snaga Upakovana u Kompaktan Dizajn

Iako male veličine, Paročistač Dental je pravi gigant kada je reč o snazi i efikasnosti. Zato je odličan izbor za medicinske laboratorije, poliklinike, lekarske prakse i druge zdravstvene ustanove. Njegova snaga i efikasnost omogućavaju vrhunsku dezinfekciju i sterilizaciju, ključne aspekte u medicinskim okruženjima.

Primena u Različitim Postavkama

Laboratorije

Sterilizacija laboratorijskog pribora nikada nije bila brža i efikasnija. Dental se koristi za dubinsko čišćenje i dezinfekciju staklarije, radnih površina i podova.

Stomatološke Ordinacije

S obzirom na specifičnost stomatoloških postupaka i potrebu za maksimalnom sterilizacijom, ovaj uređaj je izuzetno koristan za dezinfekciju stomatoloških stolica, instrumenata i prostorija.

Medicinske Ustanove i Poliklinike

U okruženjima poput poliklinika i medicinskih centara, gde se često izvode invazivni postupci, Dental pruža visok stepen dezinfekcije koji je neophodan za zaštitu pacijenata i medicinskog osoblja.

Detalji koji Čine Razliku

Osim što je efikasan, Paročistač Dental dolazi i sa estetskim prednostima. Njegov sofisticirani sivi dizajn se neprimetno uklapa u svaki prostor, a kompaktne dimenzije ga čine lako prenosivim i skladnim.

Zašto Odabrati Dental?

1. Visoka efikasnost: Sa pritiskom od 10 bara i temperaturom od 184 stepeni, obezbeđuje se maksimalna dezinfekcija.
2. Kompaktnost: Idealan za male prostore.
3. Estetika: Sivi dizajn dodaje dozu sofisticiranosti.
4. Multifunkcionalnost: Primena u različitim medicinskim sferama.

Zaključak

Kada je reč o sterilizaciji i dezinfekciji u medicinskim ustanovama, nema mesta kompromisu. Profesionalni Paročistač Dental je kompaktan, ali moćan uređaj koji pruža tačno ono što vam je potrebno za održavanje najviših standarda higijene i sigurnosti. Njegova svestranost i efikasnost čine ga idealnim izborom za najzahtevnija medicinska okruženja.