Profesionalni paročistač PC - na suvu paru -velike performanse, malo pakovanje

Paročistači i parogeneratori najnovije generacije za vaš dom i posao

Profesionalni paročistač PC Inovacija u Čišćenju i Dezinfekciji

Profesionalni paročistačiECO STEAM PC

TEHNIČKI PODACI

Pritisak pare (bar)9
Temperatura (°C)171
Grejna snaga (W)3200
Suva para (g/min)77
Mokra para (g/min)-
Težina bez pribora (kg)8,5
Vakuum snaga (Kpa)-

Uvod

Profesionalni Paročistač PC je kreiran da zadovolji najstrože standarde kada je u pitanju čišćenje i dezinfekcija u komercijalnim i profesionalnim postavkama. Napravljen za dugotrajnu i efikasnu upotrebu, ovaj model je osvojio poverenje mnogih industrija, od hotelijerstva i restorana do zdravstvenih ustanova i auto perionica.

Tehničke Karakteristike

Model radi pod pritiskom od 9 bara i generiše suvu paru na temperaturi od 171 stepena Celzijusa. Te impresivne specifikacije omogućavaju dubinsko čišćenje i dezinfekciju na nivou koji retko koji drugi uređaj može da pruži.

Estetika i Funkcionalnost

Dostupan u više boja, Profesionalni Paročistač PC je ne samo funkcionalan, već i vizuelno privlačan, što ga čini idealnim za luksuzne hotele, wellness i spa centre, kao i druge visoko-estetske prostore.

Primene i Upotreba

Hoteli i Apartmani

U ovim prostorima, gde je izuzetna higijena imperativ, ovaj uređaj pruža brzo i temeljno čišćenje, bez upotrebe hemikalija.

Restorani i Ugostiteljstvo

Koristi se za čišćenje i dezinfekciju radnih površina, podova, ali i čitave kuhinjske opreme, čime se obezbeđuje visoki standard higijene.

Wellness i Spa Centri

U centrima koji se bave opuštanjem i zdravljem, ovaj uređaj garantuje sterilnost svih površina i opreme, od sauna i bazena, do tretmanskih stolova i prostirki.

Medicinske i Veterinarske Ustanove

U ovim, često osetljivim, okruženjima, Profesionalni Paročistač PC može efikasno da dezinfikuje opremu i prostorije, minimizirajući tako rizik od širenja bakterija i virusa.

Auto Perionice

Pored standardnih površina, ovaj uređaj se koristi i za čišćenje i dezinfekciju unutrašnjosti automobila, gde je njegova sposobnost za dubinsko čišćenje posebno korisna.

Zaključak

Ako tražite uređaj koji spaja efikasnost, trajnost i višestruku primenljivost, Profesionalni Paročistač PC je pravi izbor za vas. Napravljen da izdrži, sa opcijama koje ga čine pogodnim za različite industrije i namene, ovaj model je pravi partner u održavanju visokog standarda čistoće i higijene.