Profesionalni paročistač PLUTO - Vaš vrhunski profesionalni čistač na suvu paru!

Paročistači i parogeneratori najnovije generacije za vaš dom i posao

Profesionalni Paročistač Pluto: Revolucija u Svetu Čišćenja i Dezinfekcije

Profesionalni paročistač PLUTO u plavoj boji

TEHNIČKI PODACI

Pritisak pare (bar)10
Temperatura (°C)180
Grejna snaga (W)3200
Suva para (g/min)102
Mokra para (g/min)-
Težina bez pribora (kg)7,8
Vakuum snaga (Kpa)-

Uvod

Sa težnjom ka savršenstvu u oblasti čišćenja i dezinfekcije, predstavljamo Profesionalni Paročistač Pluto. Ovaj uređaj podiže standarde u svim aspektima – od tehničkih karakteristika do estetskih detalja. Sa 10 bara pritiska i temperaturom suve pare od 180 stepeni Celzijusa, Pluto je napravljen za one koji ne pristaju na kompromise.

Visokotehnološke Karakteristike

Profesionalni paročistač PLUTO ne samo da donosi suverenu snagu pare, već i LED ekran koji omogućava laku navigaciju kroz različite funkcije uređaja. Ugrađene LED lampice u raznim bojama dodatno podižu estetski doživljaj, dok vam pružaju uvid u status uređaja.

Višestruke Mogućnosti Primene

Ugostiteljstvo

Profesionalni paročistač PLUTO omogućava ugostiteljskim objektima da obezbede neuporediv nivo higijene, uz brzinu i efikasnost koja dolazi sa visokim pritiskom i temperaturom.

Hotelijerstvo

U luksuznim hotelima, gde se očekuje besprekoran nivo čistoće, Pluto pruža brzo i efikasno rešenje za čišćenje svih površina, od soba do javnih prostora.

Zdravstvene Ustanove

U bolnicama i klinikama, gde je dezinfekcija ključna, ovaj uređaj sa suvom parom od 180 stepeni garantuje sterilnost.

Auto Industrija

U auto perionicama, Profesionalni paročistač PLUTO se koristi za dubinsko čišćenje enterijera, uključujući i teško dostupna mesta.

Futuristički Dizajn i Osvetljenje

Pored LED ekrana, dodatne LED lampice u raznim bojama stvaraju futuristički ambijent koji se uklapa u svaki moderni prostor. Ova estetska komponenta ne odražava samo sofisticiranost, već i funkcionalnost, olakšavajući rad u manje osvetljenim uslovima.

Zaključak

Profesionalni Paročistač Pluto je više od običnog uređaja za čišćenje; to je iskustvo koje kombinuje vrhunsku tehnologiju i dizajn. Ako želite da vaš prostor ne bude samo čist, već i futuristički i moderno osmišljen, Pluto je pravi izbor za vas. Njegova sposobnost da se prilagodi različitim industrijskim zahtevima čini ga univerzalnim rešenjem za sve vaše potrebe kada je u pitanju čišćenje i dezinfekcija.