ECO STEAM Profesionalni Paročistači
Vodeći Standard u Čišćenju i Dezinfekciju

Paročistači i parogeneratori najnovije generacije za vaš dom i posao

Profesionalni paročistači ECO STEAM

ECO STEAM Profesionalni Paročistači predstavljaju revolucionarnu tehnologiju u svetu čišćenja i dezinfekcije. Ovi napredni aparati funkcionišu na pritisku od čak 10 bara i sposobni su da proizvedu suvu paru na temperaturama do 180°C. Ovo ih čini idealnim za čišćenje, odmašćivanje i dezinfekciju širokog spektra površina u različitim sektorima – od ugostiteljstva i industrije do zdravstvenih ustanova i domaćinstava.

Jedna od ključnih prednosti ECO STEAM profesionalnih paročistača je mogućnost multifunkcionalne upotrebe. Osim suve pare, neki modeli u svojoj ponudi imaju i funkciju usisavanja, kao i mogućnost upotrebe deterdženta. Ovo omogućava korisnicima da se lako nose s raznim tipovima prljavštine i fleka, čak i onim najupornijim.

Ako vam je potrebna dodatna moć za uklanjanje tvrdokornih naslaga prljavštine, neki modeli ECO STEAM paročistača nude i vrelu mokru paru. Ova funkcija je naročito korisna u industrijskim postavkama gde je neophodno uklanjanje teške masnoće i prljavštine.

Osim efikasnosti, ECO STEAM paročistači pružaju i ekološke prednosti. Zbog visoke temperature suve pare, moguće je dezinficirati površine bez upotrebe hemikalija, što je ne samo bolje za okolinu, već i za zdravlje korisnika i stanovnika prostora koji se čisti.

Ukupno gledano, ECO STEAM Profesionalni Paročistači nude neuporedivu svestranost i efikasnost, čineći ih idealnim izborom za one koji traže najbolje u svetu profesionalnog čišćenja. Ovim aparatom ne samo da ćete uštedeti vreme i napor, već ćete i znatno smanjiti troškove održavanja, jer vam više neće biti potrebni različiti aparati i sredstva za čišćenje. ECO STEAM je jednostavno sve što vam je potrebno.

 

PC - 9 bara -171 °C

Lagani i kompaktan Profesionalni paročistač. Zahvaljujući svojoj svestranosti, je idealna za sve sredine koje zahtevaju praktično i lako korišćenje.Ekološko čišćenje i izbegavanje upotrebe hemikalija.

Pluto - 10 bara - 180°C

Možete očistiti sve površine u kući sa ovim parnim čistačem visoke tehnologije i sa jonizovanim visokim pritiskom od 10 bara Pluto lako uništava sve viruse, bakterije i štetne mikroorganizme

3000 VAC 9 bara - 171°C - detergent

Profesionalna mašina za dubinsko pranje i čišćenje parom, kompaktna i praktična, sa funkcijom usisavanja, deterdženta i vodenog mlaza.Njegova moćna para je efikasna gde god vam treba visok nivo čistoće

Dental - 10 bara -184°C

Profesionalni paročistač od nerđajućeg čelika, sa funkcijom vodenog mlaza. Lako za nošenje, pogodno za zubne tehničare i zlatare

6000 - 10 bara -180°C - Vakuum

Profesionalni parni čistač od nerđajućeg čelika sa funkcijom suve pare i usisivača, deterdžentom i digitalnim displejom. Radi na 10 bara i 180°C

7000 - 10 bara - 180°C - Vakuum

Profesionalni parni čistač od nerđajućeg čelika. 10 bara sa automatskim dopunom, vakum funkcijom (filter za vodu), deterdžent, vodeni mlaz.

7500 - 10 bara -180 °C - Vakuum

Profesionalna mašina za dubinsko pranje i čišćenje parom od nerđajućeg čelika, opremljena eksternom funkcijom usisavanja, deterdženta i vodenog mlaza. Radi na 10 bara i 180C°.

7500 MAX -10 bara - 180°C - 400V

Mašina za parno čišćenje od nerđajućeg čelika 10 bara sa funkcijom suve pare i spoljnom korpom za usisavanje. Funkcija deterdženta, topla voda i sa digitalnim displejom.

8000 10 bara - 180°C

Profesionalna mašina za čišćenje suvom parom od nerđajućeg čelika sa funkcijom deterdženta i vodenog mlaza. Za hoteli, restorani, ugostiteljstvo i zradvstene ustanove

8000 MAX - 10 bara - 180°C - 400V

Mašina za parno čišćenje od nerđajućeg čelika 10 bara sa funkcijom suve pare i spoljnom korpom za usisavanje. Funkcija deterdženta, topla voda i sa digitalnim displejom.

Profesionalni paročistač ECO STEAM 8000X sa funkcijom suve pare, mokre pare za čišćenje i dezinfekciju sa integrisanom funkcijom usisavanja i deterdženta

8000X VAC - 10 bara - 185°C

Profesionalni paročistač i mašina za dubinsko pranje nerđajućeg čelika. Radi na 10 bara i 185°C sa automatskim dopunom, vakum funkcijom, deterdžent, vodeni mlaz. 

 

Profesionalni paročistači. Koji su najbolji za dubinsko pranje?

Profesionalni paročistači. Koji su najbolji za dubinsko pranje?  Na to pitanje nije uvek lako odgovoriti, ali jedni od naših najboljih mašina za dubinsko pranje su ECO STEAM 3000 Vakuum i 7500 Vakuum. To su moćni ECO STEAM Profesionalni Paročistači i efikasni kojima može sa lakoćom očistiti i dezinfikovati skoro sve površine. Koriste suvu paru visoke temperature do 180°C da ubiju klice i bakterije bez upotrebe hemikalija. Takođe su profesionalni paročistači lagani i jednostavni za upotrebu, što ih čini savršenim izborom za dubinsko čišćenje. Parnim čišćenjem možete očistiti sve mokre površine na svom mestu, kao što su kuhinja, toalet, kupatilo. Osim toga, Profesionalni paročistači dostupni su i prilično efikasni za tepihe, pločice, parkete, zidove, čaše, fuge, radijatore, sofe, jastuke, krevete i druge površine do kojih ne možete doći ručnim čišćenjem.

Naši profesionalni paročistači se ne mogu porediti sa konvencionalnim parnim čistačima. Oni često rade samo sa 4-6 bara i maksimalnom temperaturom od samo 84°C, dok naši rade od 9 do 10 bara pritiska i temperature od 171°C do 185°C postižu odlične rezultate čišćenja.

Profesionalni paročistač za dubinsko pranje

ECO STEAM 7500

Profesionalni paročistači za dubinsko pranje nameštaja. ECO STEAM 7500 može se koristiti i za mnoge druge aplikacije kao što su čišćenje i dubinsko pranje automobila, laboratorije, vinarije, SPA centri, industrija i prerada hrane. Postiže odlične rezultate čišćenja, dezinfekcije i ima ogromne prednosti u odnosu na klasične metode čišćenja.