Izaberite vrhunske profesionalne mašine iz naše široke ponude!

Profesionalni Paročistači: Vrhunska Rešenja za Čišćenje i Dezinfekciju

Idromatic i Steam Italy profesionalni paročistači su na čelu inovacija u svetu profesionalnog čišćenja. Ovi visokokvalitetni profesionalni paročistači rade pod pritiskom od čak 10 bara i mogu proizvesti suvu paru na temperaturama do 200°C, nudeći vrhunske performanse za čišćenje, odmašćivanje i dezinfekciju različitih površina u brojnim sektorima, uključujući ugostiteljstvo, industriju, zdravstvene ustanove i kućnu upotrebu.

Posebna karakteristika Idromatic paročistača je njihova multifunkcionalnost. Pored suve pare, izabrani modeli su opremljeni i funkcijama usisavanja te korišćenja deterdženta, čime korisnicima pružaju sve što je potrebno za efikasno rešavanje različitih vrsta prljavštine, uključujući i najzahtevnije fleke.

Izaberite vrhunske profesionalne mašine iz naše široke ponude!

Premium Rešenja Paročistačima za Sve Vaše Potrebe

U današnjem svetu, gdje su standardi čistoće viši nego ikada, paročistači predstavljaju ključnu tehnologiju za suočavanje sa svim vrstama izazova u čišćenju. Od kućne upotrebe preko specijalizovanih primena u ugostiteljstvu, pa sve do ispunjavanja rigoroznih zahteva za higijenom u medicinskim objektima, paročistači nudi ekološki prihvatljivo i efektivno rješenje. Njihova sposobnost da generišu suvu paru visoke temperature omogućava im da dubinski čiste, dezinfišu i uklanjaju nečistoće i mikroorganizme, čineći svaki prostor sigurnijim i čistijim.

Raznovrsnost Naše Ponude za Specifične Potrebe

Intenzivno Čišćenje: Naši paročistači koriste moć suve pare za prodiranje kroz slojeve prljavštine i masnoća, osiguravajući temeljno čišćenje bez muke.

Detaljno Čišćenje Vozila: Naš asortiman uključuje modele posebno dizajnirane za detaljno čišćenje vozila, nudeći izvanredne rezultate koji zadovoljavaju profesionalce u auto industriji.

Visokoefikasna Dezinfekcija: Paročistači u našoj ponudi efikasno neutrališu preko 99,99% bakterija u medicinskim objektima, pružajući visok nivo zaštite, kao i pomažući u očuvanju HACCP standarda u industriji hrane.

Efektivno Odmascivanje: Naši snažni modeli savršeni su za teške industrijske aplikacije, gde je odmascivanje i uklanjanje upornih nečistoća ključno.

Ekskluzivna Ponuda za Profesionalce

Predstavljamo vam naš ekskluzivni asortiman paročistača, dizajniran za one koji ne pristaju na kompromise kada je u pitanju kvalitet čišćenja. Sa opcijama koje uključuju dodatne funkcije poput hidro jeta i upotrebe deterdženta, kao i napredne sisteme namenjene za dezinfekciju i održavanje higijenskih standarda, naša ponuda je kreirana da zadovolji specifične potrebe i izazove profesionalaca. Sa fokusom na efikasnost, dugotrajnost i pouzdanost, naši paročistači su optimalno rešenje za sve koji teže ka unapređenju svojih usluga čišćenja ili održavanju vrhunske higijene u svojim prostorima.

Idromatic logo

Idromatic: Vrhunski profesionalni paročistači za maksimalnu efikasnost čišćenja

Idromatic je renomirana italijanska kompanija koja je od 1975. godine posvećena projektovanju i proizvodnji visokokvalitetnih sistema za čišćenje parom i perača pod pritiskom. Njihova posvećenost inovacijama i kvalitetu stavila ih je na čelo industrije, gdje se kao pioniri ističu u pružanju efikasnih i pouzdanih rešenja za čišćenje.

Od osnivanja, Idromatic se kontinuirano razvija, uvodeći revolucionarne tehnologije koje korisnicima omogućavaju da ostvare visoke standarde čistoće i higijene. U svojoj ponudi imaju širok spektar proizvoda, uključujući profesionalne paročistače koji generišu suvu paru visokog pritiska za dubinsko čišćenje, ali i perače pod pritiskom koji se nezaobilazni u borbi protiv tvrdokorne prljavštine i naslaga.

Za zadatke koji zahtevaju dodatnu snagu, Steam Italy linija paročistača pruža mogućnost korišćenja vrele mokre pare, idealne za industrijske aplikacije koje zahtevaju odstranjivanje izrazito tvrdokorne masnoće i nečistoće.

Idromatic i Steam Italy ne samo da postavljaju standarde u efikasnosti čišćenja, već takođe vode računa i o ekologiji. Upotrebom visokih temperatura suve pare, omogućeno je dezinficiranje bez upotrebe štetnih hemikalija, što je prednost kako za okolinu, tako i za zdravlje ljudi.

Zaključno, sa Idromatic i Steam Italy profesionalnim paročistačima korisnici dobijaju neuporedivu efikasnost i svestranost. Ovi aparati ne samo da štede vreme i trud, već i smanjuju troškove održavanja, jer eliminišu potrebu za višestrukim čistilicama i hemijskim sredstvima. Bilo da se radi o Idromatic ili Steam Italy, odaberite najbolje za profesionalno čišćenje i održavanje.

Paročistači Steam Italy Logo

Steam Italy – Moć Para, Italijanska Preciznost i Dizajn

Otkrijte snagu čistoće sa Steam Italy paročistačima, gde inovativna tehnologija susreće italijansku eleganciju i funkcionalnost. Naša linija profesionalnih paročistača predstavlja krajnji izbor za one koji traže besprekorno čisto okruženje bez kompromisa.

Sa decenijama iskustva u proizvodnji, Steam Italy je sinonim za izdržljivost i pouzdanost. Svaki model iz naše ponude je dizajniran da zadovolji stroge zahteve industrijskog čišćenja, dok istovremeno održava jednostavnost korišćenja koja je neophodna za svakodnevne zadatke čišćenja.

Kada se radi o dubinskom čišćenju i higijeni, naši profesionalni paročistači su bez premca. Predstavljamo vam izuzetne modele Steam Italy 3000 i 7500, kao i naprednu Idromatic Endura K seriju. Ove moćne mašine koriste suvu paru koja dostiže temperaturu do 200°C, efikasno eliminisajući bakterije i klice bez potrebe za hemijskim sredstvima.

Naši profesionalni paročistači odlikuju se performansama koje prevazilaze konvencionalne parne čistače. U poređenju sa uređajima koji generišu paru pod pritiskom od samo 4-6 bara i temperaturom do 84°C, naši Steam Italy 3000 i 7500 modeli, kao i Idromatic Endura K serija, rade pod pritiskom od 9 do 10 bara i postižu temperature pare do 200°C za superiorno čišćenje.

Profesionalni paročistači iz naše ponude dizajnirani su tako da budu jednostavni za upotrebu, a ujedno robustni i izdržljivi za najzahtevnije zadatke čišćenja. Oni su idealan izbor za temeljno čišćenje svih vrsta površina u vašem domu ili poslovnom prostoru, uključujući kuhinje, kupatila, tepihe, pločice, nameštaj, i teško dostupna mesta.

Naši profesionalni paročistači pružaju ne samo čistoću već i dezinfekciju, garantujući higijensku sigurnost vaših prostora. Uz Steam Italy i Idromatic Endura K seriju, postižete izuzetno efikasno i ekološki osvešteno čišćenje, eliminisajući potrebu za raznim uređajima i hemijskim sredstvima. Sa ovim profesionalnim paročistačima, čistoća i higijena su zagarantovane.

Interket Sertifikat
HACCP