Kada je reč o profesionalnom čišćenju, ECO STEAM je ime koje stoji kao sinonim za inovaciju, efikasnost i dugotrajnu saradnju

Mobilnost i snaga: Dizel industrijski paročistači od 230°C -Čistoća s Biemmedue, Idromatic & Steam Italy iskustvom od 30 godina!

Kao generalni distributer i serviser brendova Biemmedue, Steam Italy i Idromatic iz Italije, nudimo vam najbolji industrijski paročistači na tržištu. Oba brenda su poznata po svojoj kvaliteti i inovativnosti u oblasti čišćenja i sanitacije. Steam Italy je osnovan 1994. godine u Castelcovati, Brescia, dok Idromatic postoji od 1975. godine i nalazi se u Borgoforte, Mantova. Naša ponuda paročistača će vam pomoći da profesionalno očistite bilo koju površinu uz minimalan napor.

Showing all 20 results

Idromatic Pulse 7K (220°C) – Industrijski Paročistač (400V, 7kW)

Original price was: 510.600,00 RSD.Current price is: 485.000,00 RSD.
Industrijski paročistači od Idromatic, Biemmedue i Steam Italy predstavljaju vrhunac u segmentu profesionalnog čišćenja. Sa sposobnošću da dostignu temperature do 220°C i pritisak do 10 bara, ovi paročistači su dizajnirani za izuzetno efikasno čišćenje u najzahtevnijim uslovima.

Napredne Karakteristike:

  • Visoka Temperatura i Pritisak: Mašine mogu dostići temperature do 220°C i pritisak od 10 bara, što ih čini savršenim za dubinsko čišćenje i dezinfekciju.
  • Dizel Modeli za Potpunu Autonomiju: Dizel modeli omogućavaju totalnu autonomiju rada bez potrebe za spoljnim napajanjem, što ih čini idealnim za upotrebu na lokacijama bez pristupa električnoj mreži.
  • Hibridni Modeli: Hibridni modeli kombinuju paročistače i perače pod pritiskom, pružajući svestranost u raznim primenama poput pranja automobila, velikih površina, uklanjanja grafita i žvaka.
  • Prehrambena Industrija: Za prehrambenu industriju, ovi paročistači nude rešenja za čišćenje automatskih traka proizvodnje, osiguravajući visoke standarde higijene.

Prednosti Industrijskih Paročistača:

  • Efikasnost: Sposobnost uklanjanja tvrdokornih mrlja, masti i prljavštine bez upotrebe hemijskih sredstava.
  • Ekološka Prihvatljivost: Koriste manje vode i hemikalija, što ih čini boljim izborom za okolinu.
  • Svestranost: Idealni su za različite industrije, uključujući automobilsku, građevinsku, i prehrambenu industriju.
  • Pouzdanost i Dugotrajnost: Napravljeni od visokokvalitetnih materijala, ovi uređaji garantuju dugotrajnost i pouzdanost.

Zašto Izabrati Industrijski Paročistači od Idromatic, Biemmedue i Steam Italy?

Odabirom industrijskih paročistača od ovih proizvođača, korisnici dobijaju pouzdana i efikasna rešenja za sve vrste profesionalnog čišćenja. Njihova sposobnost da rade na visokim temperaturama i pritiscima omogućava ne samo čišćenje već i dezinfekciju površina, čineći ih idealnim za upotrebu u situacijama gde su visoki higijenski standardi neophodni. Ova tehnološka rešenja su usmerena ka povećanju produktivnosti, smanjenju vremena potrebnog za čišćenje i održavanju visokih standarda čistoće, dok istovremeno pomažu u očuvanju okoline.