Profesionalni peraci pod pritiskom visokog kvaliteta - ovi modeli rade do 500 bara i sa toplom vodom - na dizel pogon ili benzinski peraci visokog pritiska

Perači pod Pritiskom za Svaku Potrebu

Perači pod pritiskom iz našeg asortimana su pažljivo odabrani kako bi pružili vrhunsku efikasnost i pouzdanost za profesionalnu upotrebu. Sa ponosom predstavljamo modele renomiranih italijanskih brendova Biemmedue i Idromatic, koji su sinonim za kvalitet i inovacije u svetu profesionalnog čišćenja. Bilo da su vam potrebni peraci za građevinske radove, poljoprivredne aktivnosti, industrijsko čišćenje, pranje vozila ili bilo koju drugu primenu, naši peraci pod pritiskom su dizajnirani da izdrže izazove intenzivnog korišćenja i osiguraju besprekorno uklanjanje svih vrsta prljavštine i naslaga. Izaberite pouzdanost i efikasnost za sve vaše potrebe čišćenja.

Showing all 75 results

Profesionalni Peraci pod Pritiskom - Efikasnost u Svakom Zadatku

Profesionalni perači pod pritiskom Biemmedue osmišljeni su da pružaju vrhunske rezultate čišćenja u različitim industrijskim i komercijalnim okruženjima. Njihova izdržljivost, visoka efikasnost i sposobnost da se nose sa ekstremnim uslovima rada čine ih idealnim izborom za profesionalce u sektorima kao što su građevinarstvo, poljoprivreda, auto industrija i komunalne usluge.

Biemmedue Magnum 500-15 4S - Za Najzahtevnije Uslove

Biemmedue Magnum 500-15 4S ističe se svojom moćnom Honda GX690 motorom i sposobnošću da dostigne pritisak od 500 bara, nudeći neuporedivu efikasnost pri uklanjanju najtvrdokornijih naslaga i nečistoća. Sa protokom od 900 L/h, ovaj model je idealan za čišćenje velikih površina poput fasada zgrada, betonskih podloga na gradilištima i velikih vozila u rudnicima ili na poljoprivrednim imanjima. Interpump pumpa garantuje pouzdanost i dugovečnost, čineći Magnum 500-15 4S nezamenjivim alatom u industrijskom čišćenju.

Biemmedue Super Plus 200-18 - Višestruka Primena

Model Super Plus 200-18 nudi izvanrednu kombinaciju snage i preciznosti, sa pritiskom od 200 bara i protokom od 1080 L/h. Opremljen je naprednim sigurnosnim karakteristikama koje omogućavaju siguran rad, dok veliki gumirani točkovi olakšavaju manevar u različitim uslovima. Ovaj model je savršen za čišćenje industrijskih mašina, teških vozila, kao i za uklanjanje grafita i masnoća sa javnih površina.

Biemmedue Magnum 350-23 4S - Izdržljiv i Snažan

Magnum 350-23 4S predstavlja idealno rešenje za intenzivne i dugotrajne zadatke čišćenja, sa pritiskom od 350 bara i impresivnim protokom od 1380 L/h. Njegova robustna konstrukcija i snažan Honda motor čine ga pouzdanim partnerom u najtežim uslovima. Ovaj model je posebno pogodan za čišćenje cevovoda, odstranjivanje naslaga sa brodova i čišćenje industrijskih postrojenja.

Primene i Detalji

Građevinarstvo: Uklanjanje betona, boje i rđe sa građevinskih konstrukcija i alata.
Poljoprivreda: Čišćenje mašina i opreme od blata, biljnih ostataka i đubriva.
Auto industrija: Detaljno čišćenje teških vozila, kamiona i mašinerije pod visokim pritiskom.
Komunalne usluge: Uklanjanje grafita, masnoća i ostalih tvrdokornih naslaga sa javnih površina i ulica.

Opremljeni visokokvalitetnim materijalima, naprednim pumpama i motorima, Biemmedue perači pod pritiskom garantuju vrhunske performanse i dugotrajnost. Njihova multifunkcionalnost i sposobnost da se prilagode različitim zadacima čišćenja čine ih neprocenjivim alatom za profesionalce koji zahtevaju pouzdanost, efikasnost i visoke performanse.