Kada je reč o profesionalnom čišćenju, Agencija za čišćenje ECO STEAM je ime koje stoji kao sinonim za inovaciju, efikasnost i dugotrajnu saradnju

Biemmedue & Idromatic: Stručnjaci za visokopritisno čišćenje do 500 bara!

Ponosni smo što u ECO STEAM-u nudimo širok asortiman vrhunskih perača pod pritiskom od poznatih italijanskih proizvođača Biemmedue i Idromatic. Naše mašine su dizajnirane da zadovolje sve potrebe profesionalaca i industrije, nudeći efikasnost i pouzdanost za različite tipove upotrebe.

Biemmedue i Idromatic mašine izdvajaju se izvanrednim kvalitetom koji ne možete naći kod standardnih modela. Proizvedene su sa naglaskom na dugotrajnost, robustnost i visok kvalitet, čineći ih idealnim izborom za sve koji traže pouzdane i efikasne rešenja za čišćenje pod visokim pritiskom.

U ECO STEAM-u smo posvećeni pružanju najboljeg iskustva našim klijentima. Kao generalni distributer, uvoznik i serviser za Biemmedue i Idromatic u Srbiji, garantujemo vrhunsku podršku i servis za sve naše proizvode. Sa našim peračima pod pritiskom, možete očekivati izuzetne performanse i pouzdanost, koje su sinonim za italijansku preciznost i inovativnost.

Приказ 1–24 од 112 резултата

Biemmedue - perači pod pritiskom do 500 bara

Ponosno predstavljamo najveći profesionalni izbor perača pod pritiskom u Srbiji, od renomiranog proizvođača Biemmedue. Naš asortiman obuhvata perače sa pritiskom od 100 do 500 bara za hladnu vodu, kao i modele koji rade sa toplom vodom na temperaturama od 65°C do 150°C. Ovi uređaji su idealni za širok spektar primena, od građevinske i mašinske industrije, preko vinarija, do prehrambene industrije.

Karakteristike i Prednosti:

  1. Širok Spektar Pritiska: Naši perači nude pritiske od 100 do 500 bara, pružajući izvanrednu svestranost za različite vrste čišćenja.
  2. Temperaturni Raspon: Modeli sa toplom vodom omogućavaju čišćenje na temperaturama od 65°C do 150°C, što je idealno za uklanjanje tvrdokornih mrlja i dezinfekciju.
  3. Modularni Sistemi: Prilagodljivi i modularni sistemi omogućavaju korisnicima da prilagode mašine specifičnim potrebama čišćenja.
  4. Primena u Raznim Industrijama: Idealni za građevinsku i mašinsku industriju, vinarije, prehrambenu industriju, kao i za pranje automobila.
  5. Visokokvalitetni i Dugotrajni Sistemi: Proizvedeni od strane Biemmedue, ovi perači pod pritiskom su izuzetno dugotrajni i pouzdani.

Dizel Modeli: Takođe nudimo perače na dizel sa raznim vrstama motora, uključujući modele koji dostižu pritisak do 500 bara. Ovi modeli su savršeni za lokacije gde nije dostupna električna energija, pružajući korisnicima potpunu autonomiju i fleksibilnost u radu.

Investicija u Biemmedue perače pod pritiskom znači sigurnost u pouzdanost, efikasnost i dugotrajnost uređaja, što ih čini nezamenljivim alatom za sve profesionalne i industrijske potrebe čišćenja. Naš široki asortiman omogućava korisnicima da pronađu savršeno rešenje za bilo koju aplikaciju, uz garanciju visokih performansi i izdržljivosti.