Biemmedue BM2 Logo
Paročistači Steam Italy Logo
Idromatic logo
Kada je reč o profesionalnom čišćenju, Agencija za čišćenje ECO STEAM je ime koje stoji kao sinonim za inovaciju, efikasnost i dugotrajnu saradnju

Biemmedue, Idromatic & Steam Italy: Tri decenije pare i snage - profesionalno čišćenje do 230°C koje traje!

Kao generalni distributer i serviser brendova Biemmedue, Steam Italy i Idromatic iz Italije, nudimo vam najbolji profesionalni paročistači na tržištu. Oba brenda su poznata po svojoj kvaliteti i inovativnosti u oblasti čišćenja i sanitacije. Steam Italy je osnovan 1994. godine u Castelcovati, Brescia, dok Idromatic postoji od 1975. godine i nalazi se u Borgoforte, Mantova. Naša ponuda paročistača će vam pomoći da profesionalno očistite bilo koju površinu uz minimalan napor.

Приказани сви од укупно 22 резултата

Profesionalni paročistači od Biemmedue i Steam Italy

Su vrhunski uređaji dizajnirani za širok spektar primena u različitim industrijskim i komercijalnim sektorima. Ovi visoko efikasni uređaji koriste snagu pare za dubinsko čišćenje, dezinfekciju, odmašćivanje i mnoge druge primene, pružajući izuzetne rezultate čišćenja.

Primene i Upotrebe:

  • Dubinsko Pranje: Savršeni za temeljno čišćenje tepiha, tapaciranog nameštaja i drugih površina koje zahtevaju detaljno čišćenje.
  • Dezinfekcija u Bolnicama i Zdravstvenim Ustanovama: Efikasno uklanjaju bakterije, viruse i patogene, što je ključno za održavanje higijene u zdravstvenim ustanovama.
  • Odmašćivanje u Mašinskoj Industriji: Idealni za uklanjanje ulja, masti i drugih industrijskih nečistoća sa mašina i opreme.
  • Deratizacija: Koriste se za efikasno uništavanje štetočina uključujući buve, krpelje i druge insekte.
  • Dezinfekcija na Farmama: Pomažu u održavanju visokih standarda higijene, suzbijajući širenje bolesti među stokom.
  • Auto Detailing i Pranje Automobila: Pružaju detaljno čišćenje unutrašnjosti vozila, uključujući teško dostupne delove.
  • Pranje Podova: Efikasno uklanjaju prljavštinu i mrlje sa različitih vrsta podova.
  • Uklanjanje Grafita i Žvaka: Savršeni za čišćenje javnih prostora od neželjenih grafita i ostataka žvaka.
  • Čišćenje Betona: Efikasno uklanjaju nečistoće i mrlje sa betonskih površina.

Veliki Profesionalni Izbor:

Naš asortiman uključuje širok izbor profesionalnih paročistača od Biemmedue i Steam Italy, pružajući rešenja za svaku potrebu čišćenja. Ovi uređaji su dizajnirani za dugotrajnu upotrebu, visoku efikasnost i pouzdanost, što ih čini idealnim izborom za profesionalce koji zahtevaju najviše standarde u čišćenju.

Bilo da je reč o industrijskim postrojenjima, zdravstvenim ustanovama, auto servisima ili javnim prostorima, naši paročistači pružaju izvanredna rešenja za svaku potrebu, garantujući efikasno i higijensko čišćenje svih površina.