Profesionalni teleskopski stapovi za pranje solarnih panela, staklenih povrsina, prozora i fasada. Duzina do 23 metra ili do 12.8 metra i 285 bara pritiska

Visoko Efikasni Teleskopi za Čišćenje Prozora i Solarnih Panela

U našoj ponudi možete pronaći samo najkvalitetnije teleskope izrađene od vrhunskih materijala – karbona i aluminijuma. Ovi materijali ne samo da osiguravaju dugotrajnost i izdržljivost, već omogućavaju i lako rukovanje teleskopima, što je ključno prilikom čišćenja teško dostupnih površina.

Naši teleskopi su idealni za profesionalce u oblasti održavanja solarnih panela i čišćenja staklenih fasada, kao i za sve koji zahtevaju pouzdan alat koji može zadovoljiti visoke standarde učinkovitosti i bezbednosti. Sa teleskopima iz naše ponude možete lako dopreti do svakog ugla, osiguravajući temeljno i brzo čišćenje bez kompromisa u kvalitetu.

Otkrijte naš asortiman i izaberite teleskop koji najbolje odgovara vašim potrebama profesionalnog čišćenja. Uverite se zašto su naši teleskopi od karbona i aluminijuma prvi izbor stručnjaka u industriji.

Showing all 47 results

LEWI QLEEN Teleskopi za čišćenje prozora i solarnih panela – Vrhunska profesionalna oprema

Predstavljamo vam LEWI QLEEN teleskope, vrhunac profesionalnog kvaliteta u našoj ponudi, idealne za zahtevne poslove čišćenja prozora i solarnih panela. Sa dužinom do 6 metara i dodatnim modelom od 7.6 metara izrađenim od kompozitnog karbona, ovi teleskopi obezbeđuju izuzetnu izdržljivost i lakoću korišćenja.

Ključne karakteristike LEWI QLEEN teleskopa:

 • Integrisano crevo za vodu: Opremljeni su integrisanim crevom koje garantuje 100% nepropusnost, eliminišući svaku mogućnost curenja i osiguravajući kontinuirani protok vode direktno do četke.
 • Izuzetna izdržljivost i lakoća: Izrađeni od aluminijuma visokog kvaliteta i kompozitnog karbona, naši teleskopi kombinuju izdržljivost sa izuzetnom lakoćom, što omogućava lako i udobno rukovanje čak i tokom produženih perioda rada.
 • Ergonomski dizajn: Dizajnirani sa fokusom na ergonomiju, teleskopi osiguravaju udobno rukovanje i efikasno čišćenje, smanjujući umor korisnika.
 • Univerzalna kompatibilnost: Standardni navoj od 1/4 inča za montiranje omogućava laku instalaciju različitih vrsta uglova i profesionalnih četki za pranje solarnih panela, staklenih površina i fasada.
 • Jednostavno održavanje: Kvalitet materijala i konstrukcije teleskopa zahteva minimalno održavanje, čineći ih pouzdanim izborom za profesionalce.

Prednosti LEWI QLEEN teleskopa:

 • Efikasnost i kvalitet čišćenja: Povećava bezbednost pružajući pristup teško dostupnim mestima bez potrebe za upotrebom ljestava ili drugih opasnih metoda penjanja.
 • Prilagođeni profesionalcima: Opremite se alatom koji je prilagođen profesionalcima i osigurajte vrhunske rezultate čišćenja sa minimalnim naporom.

LEWI QLEEN teleskopi su idealni za profesionalce koji zahtevaju pouzdan alat sposoban da zadovolji visoke standarde učinkovitosti i bezbednosti. Investirajte u naše teleskope i osetite razliku u svakom segmentu profesionalnog čišćenja.

Streamline™ OVA8™ teleskopski štapovi – Vrhunska efikasnost za profesionalno čišćenje

Upoznajte Streamline™ OVA8™, seriju teleskopskih štapova izrađenih od najkvalitetnijih karbonskih vlakana, namenjenih za najzahtevnije profesionalne zadatke čišćenja. Sa dužinom do 18.20 metara, ovi štapovi su idealni za čišćenje visokih fasada i širokih solarnih polja, gde je potrebna izuzetna preciznost i domet.

Štapovi su opremljeni pratećim četkama širine 26cm, što ih čini savršenim za detaljno čišćenje velikih površina. Zbog svoje konstrukcije od karbona, štapovi su izuzetno lagani i omogućavaju laku manipulaciju, što smanjuje umor tokom dugotrajnih poslova čišćenja.

Jedinstveni ovalni oblik OVA8™ štapova pruža bolje držanje i kontrolu, znatno unapređujući stabilnost i efikasnost u odnosu na tradicionalne okrugle štapove. To omogućava korisnicima da sa većom preciznošću upravljaju štapom, što je posebno korisno pri radu na teško dostupnim mestima.

Ključne prednosti Streamline™ OVA8™ teleskopskih štapova:

 • Lakoća i izdržljivost: Izrađeni od vrhunskih karbonskih vlakana, što osigurava minimalnu težinu uz maksimalnu čvrstoću i dugovečnost.
 • Unapređena kontrola: Ovalni oblik štapa olakšava držanje i manipulaciju, čime se povećava efikasnost rada.
 • Višenamenska upotreba: Ovi štapovi su kompatibilni sa različitim alatima i nastavcima, što ih čini idealnim za raznovrsne aplikacije - od pranja prozora do uklanjanja mahovine i pranja pod visokim pritiskom.
 • Ergonomski dizajn: Dizajniran da minimizira fizički napor i umor tokom dugih sesija čišćenja.

Za profesionalce koji traže alat koji će unaprediti efikasnost i kvalitet čišćenja, Streamline™ OVA8™ nudi pouzdanu, snažnu i efikasnu opremu spremnu da zadovolji sve zahteve modernog čišćenja. Investirajte u profesionalni alat koji ne samo da će poboljšati kvalitet vaših usluga, već će vam omogućiti i da obavljate poslove brže i sa manje truda.