Multifunkcionalni paročistači: Dezinfekcija, Odmasćivanje i Dubinsko pranje

Paročistači nude ključno rešenje za efikasno i ekološki održivo čišćenje. Ovi uređaji koriste visoku temperaturu suve pare da prodru duboko u nečistoću, eliminšući bakterije i viruse i ostavljajući površine besprekorno čiste. Naš asortiman uključuje specijalizovane modele za dubinsko pranje, auto detailing, dezinfekciju i odmašćivanje, savršene za profesionalnu upotrebu u restoranima, zdravstvenim ustanovama i industrijskim okruženjima. Naši premium paročistači su dizajnirani da zadovolje specifične potrebe korisnika, nudeći vrhunsku efikasnost, trajnost i pouzdanost za unapređenje poslovanja ili održavanje visokog nivoa higijene.

Showing all 42 results

Idromatic Pulse 7K (220°C) – Industrijski Paročistač (400V, 7kW)

Original price was: 510.600,00 RSD.Current price is: 485.000,00 RSD.

Primena i Upotreba

Paročistači na suvu paru su vrhunski uređaji namenjeni za dubinsko čišćenje i dezinfekciju različitih površina, koristeći moć visokotemperaturne pare. Ovi uređaji rade tako što vodu zagrevaju do visokih temperatura, često preko 100°C, stvarajući suvu paru koja može efikasno da ukloni masnoću, prljavštinu, bakterije i viruse sa gotovo bilo koje površine bez oštećenja. Jedinstvena karakteristika paročistača je njihova sposobnost da rade sa ili bez dodatka deterdženata, zahvaljujući opciji koja omogućava korisnicima da dodaju čistu sredstva u proces čišćenja, pružajući dodatnu moć uklanjanja tvrdokornih mrlja.

Neki modeli paročistača su opremljeni i sa hidro jet funkcijom koja omogućava ubacivanje vrele vode zajedno sa suvom parom, pružajući još intenzivnije čišćenje za izuzetno zahtevne zadatke. Ova kombinacija suve pare i vrele vode čini paročistače izuzetno efikasnim u uklanjanju najtvrdokornijih nečistoća.

Na tržištu su dostupni razni modeli paročistača, dizajnirani da zadovolje specifične potrebe različitih sektora. Od kompaktnih modela idealnih za restorane i ugostiteljske objekte, preko onih specijalizovanih za auto detailing, do robustnih sistema namenjenih industriji za odmašćivanje i uklanjanje tvrdokorne prljavštine. Svaki model se razlikuje po jačini suve pare i kapacitetu, omogućavajući korisnicima da odaberu idealan uređaj za svoje specifične potrebe.

Paročistači igraju ključnu ulogu i u održavanju higijenskih standarda u zdravstvenim ustanovama, gde je potrebno ubiti do 99,99% bakterija kako bi se osigurala bezbednost pacijenata i osoblja. Osim toga, u prehrambenoj industriji, ovi uređaji su neophodni za održavanje HACCP sistema, pružajući efikasno rešenje za čišćenje i dezinfekciju bez upotrebe štetnih hemikalija.

Svestranost, efikasnost i ekološka održivost čine paročistače nezamenljivim alatima u savremenom čišćenju. Bez obzira na to da li je reč o malom ugostiteljskom objektu ili velikoj industrijskoj postavci, postoji paročistač koji može zadovoljiti sve zahteve čišćenja, pružajući visokokvalitetne rezultate koji doprinose zdravijem i čistijem okruženju.

Zašto izabrati ECO STEAM?

Bilo da je reč o industrijskim postrojenjima, zdravstvenim ustanovama, auto servisima ili javnim prostorima, naši paročistači pružaju izvanredna rešenja za svaku potrebu, garantujući efikasno i higijensko čišćenje svih površina.