Najbolji Paročistači na prodaju

Steam Italy
Steam Italy 3000 VAC

Mašina za dubinsko pranje 3000 VAC: Revolucija u čišćenju i dezinfekciji

Mašina za dubinsko pranje Steam Italy 3000 VAC je pravo čudo tehnologije, konstruisana da zadovolji najzahtevnije standarde čišćenja, uključujući i HACCP standarde. Opremljena sa suvom parom od 171°C i pritiskom od 9 bara, ova mašina ne samo da čisti, već i dezinficira površine na kojima se koristi.

Masina za Dubinsko Steam Italy
Steam Italy 3000 VAC

Mašina za dubinsko pranje

Masina za Dubinsko Idromatic
Idromatik 6K

Mašina za dubinsko pranje

Inovacije u Čišćenju: Predstavljamo Steam Italy i Idromatic

Bez Premca: Mašina za Dubinsko Pranje Suvom Parom

Kada je reč o vrhunskom profesionalnom čišćenju i dezinfekciji, Steam Italy 3000 VAC prednjači. Sposoban za proizvodnju suve pare od 171°C i sa pritiskom od 9 bara, ovaj uređaj ne samo da čisti već obezbeđuje i kompletnu dezinfekciju površina. Njegova efikasnost je usklađena sa strogošću HACCP standarda, ključnih u prehrambenoj industriji i zdravstvu.

Endura 6K, sa svojim bojlerom koji dostiže temperaturu pare od 200°C, dodatno pojačava čistu snagu. Ova karakteristika ga čini idealnim za intenzivno čišćenje i dezinfekciju, čak i u najzahtevnijim uslovima.

Zašto je HACCP Standard važan?
Poštovanje HACCP standarda je imperativ u profesionalnom čišćenju, a upravo Steam Italy 3000 VAC i Endura 6K osiguravaju usklađenost sa ovim esencijalnim protokolima. To je od suštinske važnosti za prehrambenu industriju, gde je zahtevan najviši nivo higijene.

Univerzalnost u primeni
Bilo da je u pitanju dubinsko čišćenje tepiha, održavanje medicinskih objekata, ugostiteljskih prostora ili dezinfekcija u prehrambenoj industriji, Steam Italy 3000 VAC i Endura 6K predstavljaju mašine za svaku namenu. Visoka temperatura suve pare i pritisak osiguravaju da nema mrlje ili nečistoće koja može da izdrži ovu moć čišćenja.

Dubinsko pranje poda - Čišćenje poda i dezinfekcija

Dubinsko pranje nameštaja i tekstila

Svojom sposobnošću dubinskog pranja, ovaj aparat je idealan za čišćenje i obnavljanje nameštaja i tekstila. Površine su nakon tretmana ne samo čiste već i dezinficirane, zahvaljujući visokoj temperaturi suve pare. Takođe, dubinsko pranje je efikasno i protiv grinja i drugih mikroorganizama koji se često nalaze u nameštaju i tekstilu.

Dubinsko pranje automobila ECO STEAM profesionalni Paročistač

Dubinsko pranje automobila

U auto-industriji, gde je čistoća i dezinfekcija često na prvom mestu, ova mašina za dubinsko pranje se pokazuje kao neprocenjiva. Uklanja sve vrste nečistoća iz enterijera automobila, uključujući tvrdokorne mrlje, masnoće i neprijatne mirise, dok u isto vreme vrši dezinfekciju.

Profesionalni Generator pare za peglu

Protiv grinja i alergena

Zahvaljujući svojoj tehnologiji suve pare, Steam Italy 3000 VAC je posebno efikasan protiv grinja i alergena, pružajući vam i vašoj porodici bolje zdravstvene uslove za život i rad.

Profesionalni paročistač ECO STEAM 7000 sa funkcijom suve pare, mokre pare za čišćenje i dezinfekciju sa integrisanom funkcijom usisavanja i deterdženta

Dubinsko pranje i dezinfekcija u zdravstvenim ustanovama

Osim što zadovoljava HACCP standarde, ovaj aparat za dubinsko pranje je i idealan za upotrebu u bolnicama, klinikama i drugim zdravstvenim ustanovama. Visoka temperatura i pritisak pare mogu učinkovito da dezinfikuju medicinsku opremu, podove i sve vrste površina.

ciscenje i dezinfekcija suvom parom

Funkcija usisavanja i dodatni rezervoar za deterdžent

Osim suve pare, mašina za dubinsko pranje Steam Italy 3000 VAC dolazi sa funkcijom usisavanja i dodatnim rezervoarom za deterdžent, što je čini još efikasnijom za uklanjanje tvrdokornih mrlja i prljavština.

Mašina za dubinsko pranje Endura 6K je savršen izbor za one koji žele kompletan i efikasan sistem za čišćenje i dezinfekciju. Njegova visoka temperatura i pritisak, kao i dodatne funkcije kao što su usisavanje i dodatni rezervoar za deterdžent, čine je idealnim alatom za održavanje čistoće i higijene u najrazličitijim okruženjima.

Interket Sertifikat
HACCP