Najbolji Paročistači na prodaju

Steam Italy

Steam Italy 3000 VAC: Revolucija u čišćenju i dezinfekciji

Mašina za dubinsko pranje Steam Italy 3000 VAC je pravo čudo tehnologije, konstruisana da zadovolji najzahtevnije standarde čišćenja, uključujući i HACCP standarde. Opremljena sa suvom parom od 171°C i pritiskom od 9 bara, ova mašina ne samo da čisti, već i dezinficira površine na kojima se koristi.

Bez Premca: Mašina za Dubinsko Pranje Suvom Parom

Kada je reč o vrhunskom profesionalnom čišćenju i dezinfekciji, Steam Italy 3000 VAC prednjači. Sposoban za proizvodnju suve pare od 171°C i sa pritiskom od 9 bara, ovaj uređaj ne samo da čisti već obezbeđuje i kompletnu dezinfekciju površina. Njegova efikasnost je usklađena sa strogošću HACCP standarda, ključnih u prehrambenoj industriji i zdravstvu.

Endura 6K, sa svojim bojlerom koji dostiže temperaturu pare od 200°C, dodatno pojačava čistu snagu. Ova karakteristika ga čini idealnim za intenzivno čišćenje i dezinfekciju, čak i u najzahtevnijim uslovima.

Zašto je HACCP Standard važan?
Poštovanje HACCP standarda je imperativ u profesionalnom čišćenju, a upravo Steam Italy 3000 VAC i Endura 6K osiguravaju usklađenost sa ovim esencijalnim protokolima. To je od suštinske važnosti za prehrambenu industriju, gde je zahtevan najviši nivo higijene.

Univerzalnost u primeni
Bilo da je u pitanju dubinsko čišćenje tepiha, održavanje medicinskih objekata, ugostiteljskih prostora ili dezinfekcija u prehrambenoj industriji, Steam Italy 3000 VAC i Endura 6K predstavljaju mašine za svaku namenu. Visoka temperatura suve pare i pritisak osiguravaju da nema mrlje ili nečistoće koja može da izdrži ovu moć čišćenja.

Masina za Dubinsko Steam Italy

Mašina za dubinsko pranje Steam Italy 3000

Masina za Dubinsko Idromatic

Mašina za dubinsko pranje Idromatic 6K

Dubinsko pranje poda - Čišćenje poda i dezinfekcija

Dubinsko pranje nameštaja i tekstila

Svojom sposobnošću dubinskog pranja, ovaj aparat je idealan za čišćenje i obnavljanje nameštaja i tekstila. Površine su nakon tretmana ne samo čiste već i dezinficirane, zahvaljujući visokoj temperaturi suve pare. Takođe, dubinsko pranje je efikasno i protiv grinja i drugih mikroorganizama koji se često nalaze u nameštaju i tekstilu.

Dubinsko pranje automobila ECO STEAM profesionalni Paročistač

Dubinsko pranje automobila

U auto-industriji, gde je čistoća i dezinfekcija često na prvom mestu, ova mašina za dubinsko pranje se pokazuje kao neprocenjiva. Uklanja sve vrste nečistoća iz enterijera automobila, uključujući tvrdokorne mrlje, masnoće i neprijatne mirise, dok u isto vreme vrši dezinfekciju.

Profesionalni Generator pare za peglu

Protiv grinja i alergena

Zahvaljujući svojoj tehnologiji suve pare, Steam Italy 3000 VAC je posebno efikasan protiv grinja i alergena, pružajući vam i vašoj porodici bolje zdravstvene uslove za život i rad.

Profesionalni paročistač ECO STEAM 7000 sa funkcijom suve pare, mokre pare za čišćenje i dezinfekciju sa integrisanom funkcijom usisavanja i deterdženta

Dubinsko pranje i dezinfekcija u zdravstvenim ustanovama

Osim što zadovoljava HACCP standarde, ovaj aparat za dubinsko pranje je i idealan za upotrebu u bolnicama, klinikama i drugim zdravstvenim ustanovama. Visoka temperatura i pritisak pare mogu učinkovito da dezinfikuju medicinsku opremu, podove i sve vrste površina.

ciscenje i dezinfekcija suvom parom

Funkcija usisavanja i dodatni rezervoar za deterdžent

Osim suve pare, mašina za dubinsko pranje Steam Italy 3000 VAC dolazi sa funkcijom usisavanja i dodatnim rezervoarom za deterdžent, što je čini još efikasnijom za uklanjanje tvrdokornih mrlja i prljavština.

Mašina za dubinsko pranje Endura 6K je savršen izbor za one koji žele kompletan i efikasan sistem za čišćenje i dezinfekciju. Njegova visoka temperatura i pritisak, kao i dodatne funkcije kao što su usisavanje i dodatni rezervoar za deterdžent, čine je idealnim alatom za održavanje čistoće i higijene u najrazličitijim okruženjima.