Mašine za dubinsko pranje, Profesionalni Paročistači

Uputstvo u 5 koraka – Dubinsko Pranje Automobila i Čišćenje Enterijera sa Profesionalnim Paročistačima.

Bieffe BF310 Mašina za dubinsko pranje automobila

Vreme je da dovedete vaš automobil u optimalno stanje! Danas ćemo vam korak po korak objasniti kako da očistite enterijer vašeg automobila, sa posebnim naglaskom na dubinsko pranje upotrebom profesionalnih paročistača od Biemmedue, Steam Italy, Idromatic ili Turbolava.

Dubinsko Pranje Automobila – 5 koraka

Dubinsko pranje automobila profesionalnim paročistačima nudi niz prednosti u poređenju sa tradicionalnim metodama čišćenja. Ove mašine efikasno dezinfikuju i čiste bez upotrebe hemijskih sredstava, što je posebno važno za osobe sa alergijama ili osjetljivošću na hemikalije. Još jedna prednost je da nakon čišćenja enterijer automobila ostaje suv, omogućavajući vam da odmah koristite automobil bez potrebe za sušenjem tokom nekoliko sati.

Ukloniti Sve Otpatke

Pre dubinskog čišćenja, temeljno počistite unutrašnjost vašeg automobila. Uklonite otpatke, sitniš ili druge predmete koji bi mogli ometati proces čišćenja.

Izvaditi i Očistiti Patosnice

Izvadite sve patosnice i temeljno ih očistite. Nakon što ih istresete, možete koristiti paročistač za dubinsko pranje, što će efikasno ukloniti tvrdokornu prljavštinu i dezinfikovati patosnice.

Dubinsko Pranje automobila – Podova i Sedišta

Koristite profesionalni paročistač za temeljno čišćenje podova i sedišta. Paročistači, koji rade na temperaturama do 190°C, ne samo da uklanjaju prljavštinu već i dezinfikuju površine, uklanjajući grinje, bakterije i alergene.

Čišćenje Kontrolne Table

Nakon usisavanja, koristite paročistač sa odgovarajućim nastavkom za čišćenje kontrolne table, volana, ručice menjača i središnje konzole. Suva para efikasno uklanja prljavštinu i bakterije sa svih plastičnih površina bez oštećenja.

Čišćenje Prozora i Ogledala

Za čišćenje prozora i ogledala koristite mikrofiber krpu i paročistač. Suva para omogućava da se staklene površine očiste bez upotrebe agresivnih hemijskih sredstava, ostavljajući ih kristalno čistim.

Dodatne Prednosti – Dubinsko Pranje Automobila Profesionalnim Paročistačima

Ekološki Prijateljski

Profesionalni paročistači koriste minimalne količine vode (do 6% manje u poređenju sa tradicionalnim metodama), što je i ekološki prihvatljivo i ekonomično.

Efikasnost na Spoljnim Površinama

Pored enterijera, paročistači se mogu koristiti i za čišćenje spoljnih površina automobila, pružajući temeljno i brzo čišćenje bez ostavljanja tragova.

Svestranost Uređaja

Paročistači na 155°C do 190°C i 6 do 10 bara su svestrani i mogu se koristiti za različite potrebe čišćenja

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *