Otkrijte našu specijalizovanu ponudu opreme za čišćenje staklenih površina, solarnih panela i fasada, dizajniranu da zadovolji sve vaše profesionalne potrebe. Uključujući visokokvalitetne teleskopske štapove za pranje solarnih panela, inovativna rešenja za pranje prozora, kao i efikasna sredstva za čišćenje fasada, naš asortiman nudi premium alate koji garantuju superiornost u čišćenju. Sa dodatkom filtera za ultra-čistu vodu i rotacionih četki sa dvostrukim motorima, naša oprema osigurava izuzetne rezultate čišćenja. Izaberite profesionalna rešenja za neuporedivu čistoću i sjaj vaših staklenih površina, solarnih panela i fasada. Posebno ističemo naš efektivni i od cene veoma atraktivni teleskop za čišćenje solarnih panela i prozora dužine do 22m, koji predstavlja vrhunac naše ponude za maksimalnu efikasnost i lakoću korišćenja.

LEW-QLEEN-Made-in-Germany

Showing all 83 results

Dobrodošli u svet profesionalne opreme za čišćenje staklenih površina i solarnih panela. Naša premium kolekcija dizajnirana je da zadovolji sve vaše potrebe za čišćenjem, od teleskopskih štapova visokih performansi do naprednih filterskih sistema i rotacionih četki. Sve što vam je potrebno za efikasno, brzo i temeljno čišćenje, na jednom mestu.

Teleskopski Štapovi za Maksimalni Doseg

Naši teleskopski štapovi, dostupni u aluminijumskim i karbonskim verzijama, omogućavaju vam da bezbedno i efikasno očistite teško dostupne površine do 12,6 metara visine. Savršeni su za čišćenje staklenih površina i solarnih panela, nudeći izuzetnu snagu i fleksibilnost.

Industrijski Filterski Sistemi

Opremljeni tehnologijom osmoze, naši filterski sistemi pružaju 100% čistu vodu, eliminišući sve tragove kamenca i nečistoća. Ovo osigurava kristalno čiste površine bez mrlja ili ostataka, idealno za upotrebu na staklenim površinama i solarnim panelima.

Revolucionarne Rotacione Četke

Naše rotacione četke sa dva ugrađena motora predstavljaju vrhunac tehnologije čišćenja. Omogućavaju višestruko brže čišćenje u poređenju sa tradicionalnim četkama, idealne su za čišćenje fasada, staklenih površina i solarnih panela. Dodatno, naši adapteri od 230V na 24V i profesionalni rančevi za litijum-ionske baterije obezbeđuju do 8 sati neprekidnog rada, olakšavajući vaš posao.

Pribor za Sve Vaše Potrebe

Nudimo širok asortiman pribora uključujući različite vrste četki specijalno dizajniranih za fasade, staklene površine i solarne panele. Svaki komad opreme izrađen je od najkvalitetnijih materijala i dizajniran da pruži maksimalnu efikasnost i dugotrajnost.