Politika privatnosti ECO Steam

Vaša privatnost i zaštita vaših ličnih podataka su nam od najvećeg značaja. Na našoj web platformi primenjujemo principe koji su usklađeni sa najstrožim standardima zaštite ličnih podataka.

Autentičnost sadržaja

Sav sadržaj koji se nalazi na našem portalu je isključivo vlasništvo ECO Steam Svaka neautorizovana upotreba materijala sa našeg portala predstavlja povredu autorskih prava i podleže pravnim sankcijama.

Bezbednost komunikacije

Strogo je zabranjeno postavljanje ili prenos materijala koji je povjerljiv, nezakonit, uznemirujući, ili na bilo koji način štetan ili protivan zakonima Republike Srbije.

Korišćenje ličnih podataka

Lične informacije koje nam dostavljate biće korišćene isključivo u svrhu procesuiranja vaših narudžbina. Ove informacije neće biti dostupne trećim licima.

Poverljivost transakcija

Informacije o transakcijama između vas i ECO Steam tretiraju se kao poslovna tajna i zaštićene su u skladu sa zakonodavstvom.

Aktuelnost informacija o privatnosti

Uslovi našeg portala, uključujući uslove korišćenja i ovu politiku privatnosti, podložni su promenama koje mogu nastati bez obaveštenja. Preporučujemo da redovno proveravate ovu stranicu radi ažuriranja.

Elektronska komunikacija

Komunicirate sa ECO Steam elektronskim putem svaki put kada posetite našu stranicu ili nam pošaljete e-mail. Time prihvatate da je naša komunikacija sa vama elektronska, bilo putem e-maila ili obaveštenja na sajtu.

Komentari i komunikacija korisnika

Posetioci mogu da komentarišu proizvode i da nam šalju poruke. ECO Steam zadržava pravo da ne objavi komentare koji su štetni ili neprimereni.

Tačnost opisa proizvoda

Naša namera je da precizno opišemo svaki proizvod, ali ne garantujemo apsolutnu tačnost svih informacija.

Cenovnik proizvoda

Cene na našem sajtu izražene su u € i podložne su izmenama, o čemu ćete biti blagovremeno obavešteni.

Radno vreme online prodavnice

Naša online prodavnica radi neprekidno, osim u slučaju tehničkih problema ili tokom održavanja.

Izmene na sajtu

Zadržavamo pravo na izmene sadržaja sajta bez prethodnog obaveštenja. Korisnici ne mogu samoinicijativno menjati uslove korišćenja; svaka izmena mora biti dogovorena i potvrđena pisanim putem.