Mašine za pranje tepiha

Mašina za pranje tepiha – Turbolava Plus 35

Masina za pranje tepiha

Mašina za pranje tepiha i podova Turbolava 35 Plus predstavlja vrhunac tehnologije u oblasti održavanja čistoće podova. Ovaj kompaktni uređaj namenjen je za domaću i profesionalnu upotrebu na malim do srednjim površinama. Sa širinom čišćenja od 35 cm i rezervoarima za rastvor i oporavak od 4 + 4 litra, Turbolava 35 Plus nudi visokokvalitetno čišćenje i sušenje svih vrsta tvrdih podova.

Masina za pranje podova Turbolava Plus 35 - Mašina za pranje tepiha Turbolava Plus 35

Mašina za Pranje Tepiha i Podova – Turbolava je Profesionalna Solucija za Održavanje Čistoće

Tehnologija Čišćenja i Sušenja

Turbolava 35 Plus je opremljena dvostrukim sistemom usisavanja koji omogućava trenutno sušenje površine. Ovaj sistem osigurava temeljno čišćenje i usisavanje čak i u najzahtevnijim uslovima, poput čišćenja ispod stolova i u uskim prolazima.

Svestranost i Efikasnost

Opremljena sa dve četke koje se suprotno rotiraju, Turbolava 35 Plus efikasno uklanja prljavštinu sa svih vrsta podova. Ovaj uređaj je takođe idealan za čišćenje i poliranje različitih površina, uključujući i tepihe, zahvaljujući posebnim četkama i aplikaciji za šamponiranje tepiha.

Mašina za Pranje tepiha Turbolava Plus 35: Prednosti

Prljava voda se efikasno usisava kroz sistem sa tri ventilatora, a Turbolava 35 Plus se odlikuje i dvostrukim usisivačima koji omogućavaju savršeno usisavanje površine prilikom kretanja unapred i unazad. Ovo čini Turbolava 35 Plus jedinstvenim uređajem u svojoj kategoriji.

Dubinsko Pranje Tepiha i Podovainsko čišćenje i pranje podova, Turbolava 35 Plus nudi rešenja koja su efikasna i za tepihe. Postoje dve opcije za čišćenje tepiha: upotreba mekih četki i škrge za šamponiranje tepiha i sistem čišćenja bonnet padom. U prvom slučaju, pravi se pena sa deterdžentom na tepihu i nakon sušenja usisava se suvim usisivačem. U drugom slučaju, deterdžent se prska na tepih i padove, a zatim se mašina koristi bez vode.

Zahtevi u Bolnicama i Različite Vrste PVC Podova

U bolničkim uslovima, gde je često prisutno više vrsta PVC podova, Turbolava 35 Plus nudi fleksibilnost i prilagođavanje različitim potrebama. Sa svojim čvrstim četkama, mašina može efikasno očistiti i dezinfikovati podove bez oštećenja površina.

Ekonomičnost i Održivost

Turbolava 35 Plus je ekonomična u smislu potrošnje energije i vode. Sa električnim kablom dužine 10 metara i potrošnjom od samo 640 vati, ovaj uređaj je energetski efikasan i idealan za dugotrajnu upotrebu.

Kvalitet i Trajnost

Mašina za pranje tepiha Turbolava 35 Plus je izgrađena od aluminijuma, kvalitetne plastike i komponenti renomiranih italijanskih brendova, što garantuje dugotrajnost i pouzdanost uređaja. Ovaj uređaj je stvoren da pruži dugogodišnju uslugu u održavanju čistoće podova i tepiha.

Zaključak

Mašina za pranje tepiha i podova Turbolava 35 Plus je pouzdan partner u održavanju čistoće, kako u domaćim tako i u komercijalnim prostorima. Sa svojom svestranošću, efikasnošću i inovativnim rešenjima za čišćenje podova i tepiha, Turbolava 35 Plus predstavlja idealno rešenje za sve koji traže efikasno, ekonomično i ekološki prihvatljivo čišćenje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *