Perači pod pritiskom

10 razloga zašto trebate imati perač pod visokim pritiskom

Bieffe BF4000 Vacuum - Industrijski parocistac za dubinsko pranje - masina za pranje automobila - masina za dubinsko pranje

Perači pod visokim pritiskom mogu prskati vodu do 40 puta brže od običnog baštenskog creva. Savršeni su za brzo i efikasno čišćenje površina i predmeta u vašem vrtu, kao i za pranje automobila, motocikala i bicikala. Suprotno vašem moždašnjem mišljenju, perači pod visokim pritiskom troše manje vode od creva, jer vodu raspršuju na koncentrisanijem prostoru.

Perač pod Pritiskom Biemmedue Mobile 200-12L - Biemmedue Mobile 180-13 - Biemmedue 200-21L - Biemmedue 250-16 - Biemmedue 200-21


Evo 10 razloga zašto biste trebali odmah nabaviti perač pod visokim pritiskom!

  1. Pranje vozila

Održite vaš automobil, kombi ili motocikl uvek u besprekornom stanju, bez potrebe da svake nedelje idete u autopraonicu. Takođe ćete uštedeti novac kada obavite čišćenje kod kuće.

  1. Lako pranje bicikala

Dok perate automobil, možete koristiti perač pod visokim pritiskom na niskom pritisku kako biste očistili i svoj bicikl. Bez napora uklonite blato i prljavštinu nakon vožnje u prirodi i održavajte svoj bicikl svakodnevno kao nov.

  1. Čišćenje terasa i površina

Perači pod visokim pritiskom izvanredno obavljaju brzo čišćenje velikih površina. Bez obzira da li se radi o drvenim podovima ili kamenim terasama, perač pod visokim pritiskom može se nositi sa svakim zadatkom. Uverite se sami!

  1. Čišćenje ciglenih i kamennih zidova

Imate li u svom dvorištu zidove koji izgledaju prljavo i trebaju malo pažnje? Perač pod visokim pritiskom će ih brzo vratiti u novi sjaj.

  1. Čišćenje začepljenih oluka i odvoda

Kako se vreme menja i približavamo zimi, oluci i odvodi se mogu začepiti lišćem i prljavštinom. Koristite prateći pribor za čišćenje odvoda i cevi sa vašim peračem pod visokim pritiskom kako biste ih očistili.

  1. Čišćenje baštenskog nameštaja

Da li su vaši baštenski nameštaj od drveta, plastike ili metala? To nije problem! Peračem pod visokim pritiskom možete lako ukloniti mahovinu i prljavštinu sa vašeg baštenskog nameštaja.

  1. Uklanjanje blata sa baštenskih alatki

Da li volite raditi u vrtu, ali ne volite čistiti baštenske alatke nakon posla? Rešenje je jednostavno. Peračem pod visokim pritiskom možete ih brzo isprskati nekoliko minuta dok se ne očiste.

  1. Čišćenje roštilja

Pre nego što ga odložite, detaljno očistite svoj roštilj. Ako se suočavate sa tvrdokornim uljem i prljavštinom, koristite prskalicu pod visokim pritiskom kako biste doprli do svakog dela roštilja.

  1. Neka vaš čamac izgleda kao nov

Peračem pod visokim pritiskom možete brzo oprati svoj čamac nakon vožnje i ukloniti suvišnu solju. So neće oštetiti boju i vaš čamac će izgledati fantastično.

  1. Čišćenje otirača i spoljašnjih tepiha

Jeste li umorni od lupanja prašine sa prljavih otirača? Iskoristite perač pod visokim pritiskom. Vaši otirači i tepisi će ponovno izgledati kao novi. Ako je tepih napravljen od osetljivih materijala, jednostavno ga okrenite pre nego što ga operete pod pritiskom.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *